Mislim da ti je ram. Izvadi jadnu pločicu i pokušaj.
Sa diskom ili bez njega ekran bi se trebao mrdnut.
imam prastari sony-ev laptop sad nisam točno ziher al brijem da je matična ošla ili proc ili ak imam sreče obojezanima me kao otkrit kvar a da ne spajam komponentu po komponentu na drugi laptop. kada upalim laptop lampice svjetle ventilator se vrti ali ekran je crn čak kad ga spojim na adapter lampice svjetle...al samo svjetle....i jpš nešto jel ima neki dučan s polovnom robom il neš slično da ga sklepam za malu lovu dok ne skupim za nešto bolje....
točnije treba mi HDD matična ili proc(ako ne i oboje)![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Mislim da ti je ram. Izvadi jadnu pločicu i pokušaj.
Sa diskom ili bez njega ekran bi se trebao mrdnut.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
nije ram ram je novi unutra a i da je ram pišto bi
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Možda je samo ekran, probaj spojiti vanjski monitor, mada sumnjam da će ga automatski prepoznati. Ti radi lampica od hdd-a?
hdd nije unutra...kad ga upalim gori zelena lampica (ak ti to kaj znači) brije da je to od matične a kad je spojen na adapter naranđasta al opet bi se trebo pojavit bios ak nis...al meni je crni ekran a nemam baš di ispitat kaj je riklo jedino da probam na stolnom kompu al nisam ziher da bi radilo...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Mislim da ti je otišla ili matična ili nešto od ekrana (mislim da nema što drugo biti sa tim manifestacijama).
Napiši im mail u servis sa opisom kvara pa ćeš vidjeti hoće li ti, i što odgovoriti.
Bookmarks