ja za.....![]()
...molim forumaše da se izjasne u vezi moderiranja foruma sa slikama...
...ja se kandidiram za moderatora foruma jer bi mi bila čast obavljat tu dužnost,pošto nitko još nije izabran za moderatora,i smatram da bi odgovorno obavljao svoj posao,te bi mi bilo veoma drago da me podržite...
EMINEM
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja za.....![]()
EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM EMINEM
moze, moderator je pozeljan u svakome podforumu
ja mogu slike za samsung E700)))))))))))))))
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
moze
Premjestam u pravilni forum...
Forumaš godine :)
mislim da se eminem do sad pokazao kao okej, i često je ovdje.... zaslužuje moderatorsko mjesto bez puno priče s moje strane.
forum je malo specifičan po tome što tamo nema komentara, već samo ostavljanje fotki. za komentare bi pokretač teme trebao otvoriti temu u pripadajućem forumu o mobilnom telefonu s kojeg su fotke, ali mnogi to ne rade. tako da na to također treba moderator pripaziti, pogotovo kod novih članova dok ne upoznaju malo pravila.
u svakom slučaju, postoji obavijest u tom forumu o pravilima postanja tamo, pa ako nije što jasno pitaj. eminem, sretno.
---------
tema, naravno ostaje otvorena i drugim članovima da kažu ako što imaju za reći
I ja sam za Eminema.
Forumaš godine :)
go Eminem go !
...for all members...
nije ni cudo sto su ovdje svi alkici
...i moderatori...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
......
...
ja sam za.![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...thnx,"zappan"...evo,malo sam popčistio neke stvari,ak se kome ne sviđa,nek javi na PP...
Bookmarks