imam samo jedno OT pitanje koji je zadnji predstavljeni ericsson telefon? R600?
- Red-Gsm.net -
ja sam ga kupio 2000., tada je bio nešto jeftiniji jer ga je izbacio HT tada u paketu. dizajn je bio pojam, ali malezijska kvaliteta me ubila u pojam, tako da je završio u zidu, što je nekako čak i preživio. Zanimljivo je što sam se dvoumio između njega i 3310 i na kraju požalio.
zbog njega godinama nisam uzimao Ericssona, sve donedavno i D750. Ne znam što bi bilo da se nije uključio Sony, vjerovatno Siemens sudbina.
eh, to su bila luda mobitelska vremena......i prije toga, mobiteli za par tisuća, pa i desetaka tisuća maraka.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
jedina mana je bio taj maleni ekran,ali to je bio danak atraktivnosti i malenim dimenzijama i vjerojatno nikome nije smetalo.
problematican je bio i poklopac sa automatskim otvaranjem posebno u onoj t-mobile seriji kad se prodavao po "nevjerojatnih" 1500kn iako je u redovnoj prodaji bio 2500kn.uglavnom,legenda koja ce se pamtiti po mnogocemu.![]()
![]()
Meni je trajao ravno 7 godina.. a i jos je u funkcionalnom stanju samo da promijenim bateriju, jedino mi je problem ona kopca koja drzi bateriju. Da li se to moze kako popraviti? Izgubila se.
hehehe
sjecam se da sam ga dobio negdje 2000.2001. tak nesto...
al mislim da mi ga je stari dao jer je iso uzimat 3310
pa mi je onda vec bio dosadan naspram 3310
![]()
![]()
Važno je da se trguje
Prvi puta sam vidio T28 kada je davne 1999.god. frend donio u srednju taj mob i to je bila pojava nad pojavama, pogotovo jer u to doba još nije svako derle imalo mobitel, pogotovo ne takav...
Mislim da su ovi stari mobovi (tipa Ericsson T28, Nokia 3310, Siemens C/M35, Motorola V50 itd.) bili legende...u današnjem moru tisuće mobitela sa tisućama različitih mogućnosti to se sve tak razvodnilo i to više nije to...
Bom Chicka WahWah
To su bili pioniri.
T28 pa T68, cijene u pocetku preko 6k a onda odjednom pale na par kkn.
Danas pak ponude na sve strane svaki mjesec isti proizvođač najavi pusti 5-6mobitela.
Danas kupiš, sutra već zastario...
Pozitivno je jedino sto se mogu nabaviti dobri mobiteli za relativno malo novaca.
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks