Pa baterija je puna! Dalje....!
Pa baterija je puna! Dalje....!
Pa ulazi u boot mode...stisnem * + # i komotno sve ispise.....mozda rep studio? ako da moze odmah neki link? ili link za monsterpack ...stock od motorole? HELP?!
repstudio ili P2K easy tool bilo koja verzija. obavi repair, i flashaj ga sa odgovarajućim flashom i to je to. Pazi samo jel imaš R373 ili R372.
I da, prvo flashaj sa stock moto flashom za e398, a onda skidaj bootloader i stavljaj ako hoćeš 42R for all flash (nadogradnja na R373 - iz e398 u ROKR E1)
Evo uspio sam s repstudiom... makar sam se namucio poslije jer se nije htio dic u boot mode...al na kraju je... pa se necu igrat sa E1 ROKR flashom...glavno da svijetli! Puno hvala decki !
dupli post - problemi sa netom![]()
Taj reflash je svima kojima sam ubacivao radio,mada mozes i probati sa celim 42R MP-om
http://www.supertrubka.com1.ru/moto/...2R_for_all.rar
samo pre ubacivanja ovog moras da uradis backup bluetooth adrese (kao sto pise u tutorialu) u slucaju da bude problema sa bluetooth-om (sto se vecini ljudi nedesava)
Evo probo jos jedamput ubacit 42r- sa e398 stranice... i radi....izgleda da nesto nije valjalo sa softom koji je bio na njemu... Uglavnom sve rijeseno !![]()
Bookmarks