= Citat = Izvorno postao OkkO22
Pročitao sam neke postove o trajanju baterije i malo me buni što moja traje kratko - oko 2 dana a mob je full novi (7dana)!!! Ljudi po forumu većinom govore o 3-4 dana trajanja uz neko razumno korištenje a ja svoga iskoristio za 10-ak razgovora po 2-3min bez upotrebe kamere,mp3... pa jedva 2 dana??????Normalono ili ne!!???

Opet je nekome promaklo ono u uputama telefona.

Evo primjera:
Stand by up to 250h*

* - depending on outdoor temperature and network configuration.

Znači ako ti je fon na hladnom to mu podosta skraćuje trajanje baterije i naravno ovisi i o pokrivenosti i konfiguraciji GSM mreže.

Sjećam se odličnog primjera - dok sam bio u vojsci u Požegi signal na Siemensu S25(osvjetljenje isključeno-osim navečer) je bio gotovo uvijek do kraja i baterija je jedva navlačila 3 dana,nakon premještaja u Zagreb - Črnomerec signal je isto bio stalno do kraja ali je baterija trajala toliko dugo da sam zaboravljao kad je bilo punjenje zadnji put.(u tim sam trenucima slao operatera u materinu jer je ZG uvijek imao najbolje podešenu mrežu a ostali gradovi - sisaljka brale)

A danas mi u Rijeci na 6600 baterija traje 2 dana unatoč username-u koje ima doslovno značenje.A kod odem kući (okolica Požege) onda do jedan dan,mogu ju punit naveče i 24h izdrži,neeekad malo dulje.