Ima li tko iskustva u kompatibilnosti PPC uredaja i SE MBW-100 sata ?
Zanima me taj sat ali nemam namjeru kupovati SE uredaj (bez uvrede SE korisnicima ) a nisam siguran da li ce raditi.
Ima li tko iskustva u kompatibilnosti PPC uredaja i SE MBW-100 sata ?
Zanima me taj sat ali nemam namjeru kupovati SE uredaj (bez uvrede SE korisnicima ) a nisam siguran da li ce raditi.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
koliko sam citao nece jer se uskladjuje sa mobitelom![]()
http://www.dnif.de
Proturjecne su informacije na netu, a na mail u SE-u su odgovorili da oni ne znaju za ni jedan drugi uredaj osim navedenih u popisu uz sat.
Koliko sam procitao sat ima BT 2.0 i trebale bi raditi sve funkcije na ostalim uredajima izuzev upravljanja player-om, ali za kupiti sat od 2000 kn koji ne bude u funkciji nisam bas.
Ideš...2k kn...prvo se zapitaj jel to tebi stvarno treba i koliko bi koristio te sve funkcije...Izvorno postao kokibj
Vjeruj meni, ja sam dao popriličnu svotu novca na kojekakve gadgete....sad bi se najradije lupao po tikvi...mogao sam si uzeti sasvim dobar auto za te pare
Malo po malo nakupi se.
A i još da ga kupiš a on ne radi kako treba...ay
Bolje uzet sat sa Linuxom![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Zato me i zanima da li ga je tko probao ili zna u kojem bi se shop-u mogao isprobati prije kupnje?Izvorno postao observer
Nisam vidio - posalji neki link ili naziv.Izvorno postao T-Maca
imas ga u SVIJET MEDIJA i u importane centru samo neznam kako se ducan zove.. cijena varira od 1990 do 2100kn i ima samo srebreni. Probao sam ga ali ne i kako radiJa imam Nokia mobitel i volio bi da radi s nokiama. Kako je to sat baziran na fosilovom bluetoothu,doticni ima kompatibilnost sa nokia mobitelima koji koriste symbian. uostalom, proguglajte
![]()
Bookmarks