Na SE stranici nema ništ o tome![]()
Za one koji pate, ali si ne mogu priuštiti, stiže nova nada:
http://telefonino.leonardo.it/Sony-E...son-w200i.html
Na SE stranici nema ništ o tome![]()
There are no shortcuts in evolution.
nema ga na službenoj stranici jer još nije ni najavljen, ovo su navodno fotke prototipa. evo nešto i na engleskom:
http://www.mobilemag.com/content/100/340/C11172/
http://news.softpedia.com/news/Sony-...os-43527.shtml
navodno će imati ekran 176x220, vga kameru bez blica, walkman software, radio, IR (ali ne i BT)
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
To mi se sviđa kad "naprednije" stvari pokušavaju progurati i u low end mobitele za one malo tanjeg džepa... Bit će zakinut vjerovatno na mnogim drugim područjima, ali oni koji žele solidan mp3 player u mobitelu, moći će si ga priuštiti...
izgled ide na foru k310 i k510... ali ima utor...mogli su mu i bt stavit
Je, mogli staviti ovo i ono, i onda na kraju mob više ne košta, recimo $150, već $250...Izvorno postao pero1985
Tako je, namjerno nisu pola toga stavili da sruse cijenu telfonu...Izvorno postao frish-KI
A sto se tice ovog modela, izgleda sasvim OK a jos k tome je i walkman!![]()
Iako, s prednje strane malo podsjeca na T610...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
to je istina, jer nemaju svi 3000kn za mobitel.Izvorno postao frish-KI
meni se jedino ne sviđa to što su stavili joystick. nekako sam nakon k700 izgubila povjerenje u njih...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
totalni zajeb ako ne stave bt....
ma nek maknu infracrveno, a bt stave...
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Meni je skroz prihvatljivo da ima samo IrDA.
Skoro sve sto se moze BT-om moze se i IrDAom, BT je samo prakticniji (za razmazene).
mob mi se čini sasvim ok, naravno u tom ciejnovnom rangu... samo se nadam da neće biti preskup...
To što nema BT po meni nije preveliki nedostatk pošto ima IC...![]()
Jedino po meni što su mogli napraviti je to da umjeto utora za M2 memo kartice da su stavili utor za memory stick pro duo jer je jeftiniji od M2 memo kartica...![]()
![]()
Ko zna, možda i ostvari nekakv uspjeh na tržištu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bi ga kupioradije to nego mp3 player, malo slusam mjuzu, malo pricam i saljem poruke
sam da bude korektna cijena, recimo 200kn
![]()
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Ma, i još dobiješ plavušu uz njega koja će ti prezentirati njegove mogućnosti i pokazati kako se radi s njim...Izvorno postao Qwasy6
nema BT!?ispada iz svih kombinacija.danas kad low end modeli vec standardno imaju BT (El71,my 501C,V360) izostanak BT-a kod ovog modela je neoprostiv.![]()
Ovo da će doć 200kn to je naprosto smiješno...
OK, IC ne radi na udaljenostima kao BT, ali za prebacivanje podataka u nekom "low-end" mobitelu to je sasvim OK, jer mislim da taj mob neće biti namjenjen "malo naprednijim" korisnicima, već da će ga kupovati oni između 14 i 16 (18) godina kojima je bitno da mogu poslušati neki mp3 i da imaju mob za pozvati nekog, a da im kamera nije nešto previše bitna...
samo me zanima cijena...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
problem je sto se sve manje i manje mobova pravi sa ic-om a sve vise s bluetoothom,a ako ovaj nebude imo bluetooth to je propali slucaj
Ubacite malo pojam u bilo koju tražilicu, na 90% stranica spominje da ima bluetooth...![]()
Mob je solidan, ali dok to stigne do Hrvatske![]()
Navodno mob ima nekakav BT reciver
bilo bi ljepo da ima bt jer ic polako izumire...
stavili su ga na stranicu sony ericssona... nema bt![]()
![]()
kao da je bio neki problem staviti BT![]()
evo w200 i w880 su najavljeni
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...s-news-242.php
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
jel ovo đojstik od k750?
Bookmarks