@robee: to ti nema veze što je na tom gumbu t-ones oznaka... Možeš ga najnormalnije koristiti, tj možeš staviti da ti otvara nešto drugo... (znam jer sam isporebao)![]()
ima u osijeku
t-centar!!
jucer gledao onaj demo, no bio je uzasno spor....
moguce da je nesto sa softom...
inace..ta brendirana ima umjesto onog programabilnog gumba, T gumb
moze li se maknuti taj brendirani soft ako se pregazi s novim firmware-om?!
RoBee
@robee: to ti nema veze što je na tom gumbu t-ones oznaka... Možeš ga najnormalnije koristiti, tj možeš staviti da ti otvara nešto drugo... (znam jer sam isporebao)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
na n70 se sve da srediti kao da nije od t-mobila
osim naravno, dekodiranje.. koje je preskupo
sve u svemu, jako ugodno iznenadjenje kod prebacivanja s glupog na smart![]()
trebat ce vremena da se uhodam
Ako upgradeom firmewarea uklonim t-mobileov software (ako je moguće) da li gubim garanciju. Radi se o N70 za koju sam se predbilježio u t-mobilea i čekam da dođe![]()
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Ako staviš "čisti" soft kod nekoga tko se bavi time (unlockeri,serviseri), onda gubiš garanciju, ali kažeš da ti napravi backup originalnog softa, pa u slučaju kvara da vrati nazad...
Ako odneseš mobu u Mobis da ti stave novi soft, onda ne gubiš garanciju, ali možda ostanu neke t-mobile "stvari"... ali ništa strašno, jedna ikona u meniju (ako je w'n'w) i koja slika... ali zo je zanemarivo...![]()
A šta je s ovim kućnim upgradeovima s Nokijine stranice o kojim sam čitao.
Malo mi je daleko ići 400 km da bi napravio upgrade firmwarea.
Možeš probati flešati mob sa čistim softom...
Ali to je naravno na vlastiti rizik, i mislim da gubiš garanciju... Pa ako bi htio ići koliko toliko na sigurno, odnesi ga nekom unlockeru/serviseru da ti stavi novi "čisti" soft, ali opet gubiš garanciju...
Na ovo sam mislio:http://www.europe.nokia.com/A4176089?N70
Nije mi jasno zašto se gubi garancija, ako je upgrade službena Nokijina podrška![]()
mislim da nebi smio izgubit garanciju ako napraviš update sa nokijinih str.
Ja sam napravio update na svojoj tim 6630 i nakon update-a ostala su sva tim-ova sr... i nevidim razlog zašto bi izgubio garanciju
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ok tnx![]()
Ok, krivo sam shvatio...
Ali ako radiš sa tim Nokia updateom, onda ti opet ostaju "gluposti" od T-mobile-a, a jedino ako hoćeš to sve maketi, onda trebaš "čisti" soft, a to mislim da neide sa tim updaterom...![]()
Može se i to riješit sms freak je to objasnio
post 197 http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505&page=8
Samo onda nisam siguran šta je sa garancijom
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
je li bolje uzet n70 ili n72 i koliko dođu na crno
Što se tiče usporedbe N70 i N72, pročitaj ovdje...
Na crno, N70 možeš naći za nekih 1500-1600kn pa naviše... a za n72, neznam...
Bookmarks