Moze li mi netko reci je li moguce otkodirati nokiu N70 koja je kodirana na Tmobile mrezu?? Hvala unaprijed!!!
Moze li mi netko reci je li moguce otkodirati nokiu N70 koja je kodirana na Tmobile mrezu?? Hvala unaprijed!!!
Koliko ja znam ne može se još dekodirat, ustvari ima netko u Srbiji da to radi ali puno naplaćuje
U Srbiju necu mobitel sigurno slati, jeftinije mi kupiti tmobile prepaid karticu, kodiran je na tmobile...
Btw, uspio sam dobiti Security Mastercode za N70, ali sto s njim, moze li mi on ikako pomoci?
Nemožeš to još odkodirat jer je bb5
mastercode ti zamijenjuje security kodIzvorno postao pr0v4
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
tmobile ti moze otkodirat, ali ne znam koliko to naplacuju... znam da vip uzima oko 400kn
VK 1010-IO
i mene zanima
ja san uzea N71 u Alo-Alo ne kodiran, pa neman takvih problema, a ako baš očete dekodirat, neznan....ja ne bi riskira sa dekodiranjen, jer ipak je to skup mobitel....pa ako ga nešto zaseru....ja osobno ne bi..pa vi odlučite....
Powered by: OZNA
joj ljudi dal da cekam 6290 dolazi u 1Q 2007
tj. veri soon.
16mil screen 2.2inch
symbian 9.2
jedini minus je to kaj je preklopan i 2mpx cam
i dosta povoljan oko 350e cjena.
a dolazi i n75 al brijem da je on samo za us trziste
http://www.allaboutsymbian.com/featu...90_Preview.php
Zadnji uredio MiniMe : 07-01-2007 u 20:21
ovak jel moze neko nazvat ko je t-u t szk da pita u kojem tcentru(u zagrebu) ima n70.
ja zvao vip i provjerili su mi i nema je nigdje.
Ma najlakše ti je otići u bilo koji t-centar, reć da hoćeš kupiti N70 i ako nema kod njih da provjere di ima... i onda ti oni nazovu na par mjesta i pitaju...
bar su meni tako provjeravali za k800
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Na žalost ja tražio u ViP-u N70 još u 10-om mjesecu 2006. i od onda ga nisu dobivali, al' im zato na stranici uredno još uvijek stoji u ponudi za 1350,00 kn.
Marko.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Oficijalno objavljujem da nigdje u zg nema za kupiti n70 po cjeni od 2490kn.
samo u mobisu za 3199kn.
ima u osijeku
t-centar!!
jucer gledao onaj demo, no bio je uzasno spor....
moguce da je nesto sa softom...
inace..ta brendirana ima umjesto onog programabilnog gumba, T gumb
moze li se maknuti taj brendirani soft ako se pregazi s novim firmware-om?!
RoBee
@robee: to ti nema veze što je na tom gumbu t-ones oznaka... Možeš ga najnormalnije koristiti, tj možeš staviti da ti otvara nešto drugo... (znam jer sam isporebao)![]()
na n70 se sve da srediti kao da nije od t-mobila
osim naravno, dekodiranje.. koje je preskupo
sve u svemu, jako ugodno iznenadjenje kod prebacivanja s glupog na smart![]()
trebat ce vremena da se uhodam
Ako upgradeom firmewarea uklonim t-mobileov software (ako je moguće) da li gubim garanciju. Radi se o N70 za koju sam se predbilježio u t-mobilea i čekam da dođe![]()
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Ako staviš "čisti" soft kod nekoga tko se bavi time (unlockeri,serviseri), onda gubiš garanciju, ali kažeš da ti napravi backup originalnog softa, pa u slučaju kvara da vrati nazad...
Ako odneseš mobu u Mobis da ti stave novi soft, onda ne gubiš garanciju, ali možda ostanu neke t-mobile "stvari"... ali ništa strašno, jedna ikona u meniju (ako je w'n'w) i koja slika... ali zo je zanemarivo...![]()
A šta je s ovim kućnim upgradeovima s Nokijine stranice o kojim sam čitao.
Malo mi je daleko ići 400 km da bi napravio upgrade firmwarea.
Nisam pijan, vjeruj mi!!!
Bookmarks