aj probaj u safe modu (ak je moguče) napraviti novog usera, pa vidi dal se prek njega može logirati..
aj probaj u safe modu (ak je moguče) napraviti novog usera, pa vidi dal se prek njega može logirati..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Koji OS koristiš?
Ta poruka se pokazuje na svim OS za različite stvari. Da li si prije toga prkušao nešto skinuti s neta ili instalirati na komp???![]()
Da opiši što si radio prije nego ti se to desilo..
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Čovjek opisuje sigurno XP jer taj jedini udovoljava dvama kriterijima (Last Good Known Configuration i System Restore)![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
u pitanju je Win XP SP2
Zadnje sta sam radio igro pokera, instaliro pokerstars.net softwer. Nebi reko da to ima veze s time jer imo sam to i prije skoro sam godinu dana igro poker na tome...
trazio sam neku muziku na nostalgiji i cim sam zavrsio otvorio ad aware, update napravio i uradio deep scan. Nista nije pronaslo.
odoh probat napeavit novog usera.
dali u safe modu prikljucit usb external hard drive, da spasim sta se moze spasit od podataka ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Vert, moze se napravit novi user samo sto nece da uradi logon. kuzis dobijem taj eror prije nego sto imam opciju da izabere na koji account se hocu logirat
It's nice to be important, but it's more important to be nice
daj u safe modu upali msconfig, pa vidi dal nekaj "sumnjivoga" pokreče s windowsima.
Može biti i greška na hardu di su windowsi.![]()
Kaj imaš samo jednu particiju?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks