Ja mislim da obadva imaju,samo mu kažem da tu ne pogriješi.Ja sam kupio mob sa 65k boja i sad se kajem.Izvorno postao gLemon
Ja mislim da obadva imaju,samo mu kažem da tu ne pogriješi.Ja sam kupio mob sa 65k boja i sad se kajem.Izvorno postao gLemon
Izvorno postao THE NO
da... to je istina... uzmi motorolu
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ako ti taj Samsung ima 65k boja nemoj ga uzimat,uzmi Motorolu,usput koliko novaca imaš na raspolaganju?
v360 i e720 imaju 262k bojaIzvorno postao THE NO
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Onda bih mu savjetovao Samsung.Izvorno postao gLemon
Ponekad bi mi se kod motorole natrpala mem.kartica i ostalo bi pola megabajta i morao sam je formatirati.A neke 3gp video nije mogla pokrenut.
Izvorno postao THE NO
čudno, ovo za formatiranje prvi put čujem, koja kartica... a video je vjerojatno imao preveliku rezoluciju
Pa,kad bi na kartici ostalo npr 400 kb ili manje ne bih mogao uopće ući u nju i nešto obrisati,nego sam je morao formatirati,tj.sve obrisati sa kartice.Izvorno postao gLemon
Bookmarks