D900 je odličan telefon konačno od Samsung-a,al masu ljudi kažu da im pucaju display-i izgleda da ne leži baš najbolje taj ekran,šta se flata tiče godinu dvije ti traje bez beda a do onda ćeš ga prodat pa će nekome drugome riknut flatal sam zloban
![]()
D900 je odličan telefon konačno od Samsung-a,al masu ljudi kažu da im pucaju display-i izgleda da ne leži baš najbolje taj ekran,šta se flata tiče godinu dvije ti traje bez beda a do onda ćeš ga prodat pa će nekome drugome riknut flatal sam zloban
![]()
uzmi v360v radi memorijske kartice... samo makni vodafone soft i nećeš požaliti![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Nemoj uzimati motorolu,ja sam je imao i ne može se pogledati slike veće od 90-100 kb jer piše da je slika prevelka za otvaranje,a kamera i nije nešto.Po meni je 90 MB je sasvim dovoljno za slike i muziku.Još ti je važno da mob koji kupuješ ima 262k boja jer sa 65k boja slika izgleda očajno.
Izvorno postao THE NO
što ova dva moba nemaju 262k?
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ja mislim da obadva imaju,samo mu kažem da tu ne pogriješi.Ja sam kupio mob sa 65k boja i sad se kajem.Izvorno postao gLemon
Izvorno postao THE NO
da... to je istina... uzmi motorolu
Ako ti taj Samsung ima 65k boja nemoj ga uzimat,uzmi Motorolu,usput koliko novaca imaš na raspolaganju?
Bookmarks