iams u control panelu postavke tastature i regional and language options
Danas sam reinstalirao windowse i sve je ok, al imam neke probleme s tipkovnicom. Npr y i z su se yamjenili , et se pise sa shift i 2, nemogu pisati povlaku neg moram sa minusom. Jel yna tko kak to resiti, ubiti sve funkcije dok se stisne sift su pomijesane
iams u control panelu postavke tastature i regional and language options
dobar grah daleko se čuje
ili ti jednostavno dolje desno pored traya piše EN - prebaci to u HR,koji će biti dostupan ako si prilikom instalacije označio da živiš u HR
Al mi nece prebaciti, a jel se to moyen s kojim programom napraviti. To sam instalirao SP3 navodno, i kad sam ga instalirao nisam morao nist podesavato jer se komp sve napravil sam , moya de onda del na en i sad se neda promjenitiIzvorno postao balkanac
A kak instalirati internet exolorer 7, ne prolayi mi onu validaciju
moraš imati originalne Windowse XP SP2,znači iz dućana. vjerojatno ih nemaš,pa 0 bodova od IE7
nisam imao niti prije ove instalacije a radilo jeIzvorno postao balkanac
E hvala, uspjelo jeIzvorno postao balkanac
no problem,anytimešto se tiče IE7,znam samo da moraš imati oriđiđi win sa sp2,ja ga nemam jer mi se komp čudno ponašao sa SP2 pa sam ga maknuo
Bas sam isao pisao na ICQ-u, al se tam nist nije promjenilo. Isto je onak ostalo
-control panel-> regional&language options
-languages-details-settings
-u padajučem izborniku odaberi "croatian-croatian"
-zatim "add"-input language-croatian
-ispod tog izbornika imaš "keyboard"-i tu odaberi "Cro"
-"ok", i obavezno restart
To sam sve napravil, svugdi mi je dobro sam mi nije u ICQ-uIzvorno postao bobe
Skini,uradi što ti kaže,i imaš oriđiđi windoze...pa ćeš lako sa IE7 http://apps.katz.ws/search/windows+genuine![]()
Bookmarks