a jesi ga lupio i ostao živIzvorno postao Slide
:bunny:
a jesi ga lupio i ostao živIzvorno postao Slide
:bunny:
Problem ti je u tome sto ti je mikrofon na mobu vjerojatno namjesten na najosjetljivije, pa tak cujes sebe samoga. Probaj to nekako smanjiti ako ima ta opcija. Meni je tako bilo na staroj 3410 kada bi mi mikrofon bio namjesten na najjace, pa sam smanjio i sve u redu bilo.
e da...i to je jedan od načina kako smanjiti jeku![]()
To sto se tice mikrofona je istina jer sam i sam primjetio da se jeka smanjuje kad smanjin osjetljivost mikrofona.
FORD FOCUS RS500
I like it!
ja se cujem nekad ali samo kad pricam preko teleta,a na vipu nista..
koliko ja znam, a možda sam u krivu to se događa zbog slijedećeg.
kad pričam s frendom i on ima ful glasno podešenu slušalicu (zvučnik), onda ja čujem samog sebe. ono kaj ja kažem se kod njega čuje toliko glasno da zvuk dolazi do mikrofona i vraća se meni.
a možda sam u krivu...
To je moguće, meni se čuje jeka kad sam na zvučniku![]()
ziher čovjek ima razloga mislit da ga se prisluškuje.nemojte ga uvjeravat u suprotno jer niste ziher da ne.
svaki mob je čisti prislušni uređaj dok je god upaljen i prištekan na mrežu. uostalom postoje i mobilni uređaji kojima se isto radi i bez GSM davatelja usluga. ja isto kad napravim neku pizdariju,
imam nemiran duh pa mislim da me se možda prisluškuje.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ja potpuno razumijem čovjeka. konan1 se isto boji prisluškivanja, a kad mu stanje kulminira, ne ide ni na forum po tjedan dana
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks