ja to čujem kada pričam s jednim prijateljem , ali samo kad on zove mene na mobitel sa fiksnog telefona . sumnjam da to znači da me on prisluškujeIzvorno postao lujito
Nekad mi se zna dogodit da cujen svoj glas u pozadini kada pricam sa nekim, tj to mi se dogada sa istim ljudima,tj istim brojevima. Ono, ko da cujem jeku svog glasa u ppozadini. Jedan moj kolega kaze da je to znak da se taj broj prisliskuje. Jeli to istina???
FORD FOCUS RS500
I like it!
ja to čujem kada pričam s jednim prijateljem , ali samo kad on zove mene na mobitel sa fiksnog telefona . sumnjam da to znači da me on prisluškujeIzvorno postao lujito
nema tu prisluškivanja...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
To je do kvalitete moba
obicno se to desava kada je u igri neki fiksni DECT telefon.
dobar grah daleko se čuje
yap.Izvorno postao KaKaV NeReD
Ja sam sa svojim starim DECT telefonom nekada mogao čuti sve što mi susjed priča na svoj mob, i sa kime priča...ne bi čovjek vjerovao.
dobio sam popizditis, ja idem nekoga nazvati a čujem njih dvojicu kako se prepiru oko neke dostave...da pozvizdiš.
ma to ti se uglavnom čuje kad se priča sa moba na tel, i još ako je tel neko sranje.....nema ti tu p od prisluškivanja
ma to sve ovisi o kvaliteti mreže , mobitela koji koristiš...
meni se ta jeka prije u RI javljala na Vip-u ma koji god mobitel koristio.... i kartice sam mijenjao , ništa i dalje je bilo...
a na T-mobile-u nikad ništa takvoga
Ovo je točno, ovisi di si na kojem području, kakav uređaj imaš i slično.Izvorno postao mobman
Za prisluškivanje se koriste druge stvari i nije to samo tako kako ljudi misle.
ma nego šta....za GSM prisluškivat , može jedino operater na zahtjev policije.... a probit GSM zaštitu je gotovo nemoguće..jer to je digitalni prijenos zvuka... jedan je uspio koliko znam... a od tada više nitko...tako da straha nema
a osim ako netko nekome ne uvali mob s posebno podešenim softom , e onda je moguće....a toga ima i za kupit... ali to se može i otkrit..tako da...
E ovo za Vip se moram složiti jer imam službeni broj koji non-stop ima nekuIzvorno postao mobman
jeku,a tvrdim da nije do mobitela jer sam službenu karticu stavio u svoj 6600
koji je prije radio sa .T... karticom i nikada mi se to nije dogodilo
pogotovo sa vezom fiksni > mobitel!
:think:
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
je ima logike da je to moguće reducirat jedino ako imaš neki ultara kvalitetni mobitel.... jer sjećam se i ja ... imao sam hrpu mobitela i na svi jedan gori od drugog što se jeke tiče .... a onda sam jedamput uzeo nokiu 3310 i stvari su se naglo okrenule![]()
ali sve u svemu sramota za vip ....koji se ovi se iz svog glasa oduvijek hvali svojom kvalitetom mreže...
al oni se opravdavaju time kako oni i t-mobile koriste različitu opremu , pa da kad se zove fixni ili t mobile...dolazi do jeke....je al šta je onda kad se zove vip na vip.. tu nikad nisam dobio odgovor....
To nema veze s prisluskivanjem...
A prisluskivanje mobitela "hvatanjem" signala je moguce u krugu par km od mobitela. A to "digitalni prenos"... ma daj, pa to nema veze s nicim...
problem može biti u mreži ili u samom telefonu. ako je u mreži,tu ne možete puno učiniti,jednom je stari dobio 9500 par dana na korištenje i čula se jeka kad bi zvao doma na fiksni. interesantno da ja nisam čuo ništa. problem može biti i u telefonu,ako je izložen jakim vibracijama,onda je ponekad potrebna rekalibracija mikrofona,jer se dotični malo "razdrma"
tako sam nešto čitao u mobilu prije par godina,jer je jedan lik imao isto problema s tim. uglavnom,s prisluškivanjem to nema veze
a jesi ga lupio i ostao živIzvorno postao Slide
:bunny:
Problem ti je u tome sto ti je mikrofon na mobu vjerojatno namjesten na najosjetljivije, pa tak cujes sebe samoga. Probaj to nekako smanjiti ako ima ta opcija. Meni je tako bilo na staroj 3410 kada bi mi mikrofon bio namjesten na najjace, pa sam smanjio i sve u redu bilo.
e da...i to je jedan od načina kako smanjiti jeku![]()
To sto se tice mikrofona je istina jer sam i sam primjetio da se jeka smanjuje kad smanjin osjetljivost mikrofona.
FORD FOCUS RS500
I like it!
ja se cujem nekad ali samo kad pricam preko teleta,a na vipu nista..
koliko ja znam, a možda sam u krivu to se događa zbog slijedećeg.
kad pričam s frendom i on ima ful glasno podešenu slušalicu (zvučnik), onda ja čujem samog sebe. ono kaj ja kažem se kod njega čuje toliko glasno da zvuk dolazi do mikrofona i vraća se meni.
a možda sam u krivu...
To je moguće, meni se čuje jeka kad sam na zvučniku![]()
Sumnjan da je to uzrok jeke, jer ova vrsta zvuka nije takva, a i ne pari mi se da zvok bas toliko kasni!
FORD FOCUS RS500
I like it!
ziher čovjek ima razloga mislit da ga se prisluškuje.nemojte ga uvjeravat u suprotno jer niste ziher da ne.
svaki mob je čisti prislušni uređaj dok je god upaljen i prištekan na mrežu. uostalom postoje i mobilni uređaji kojima se isto radi i bez GSM davatelja usluga. ja isto kad napravim neku pizdariju,
imam nemiran duh pa mislim da me se možda prisluškuje.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks