vjerovatno jer je .ACR al ćemo mi i to shebat
vjerovatno jer je .ACR al ćemo mi i to shebat
|\/|0T0r0La
Nije vazno koji je MP RSA zastita se moze skloniti iz svakog,vazno je samo da se upisu tacni offset-i u Bootscreen replacer-u.
p.s. nije mi jasno zasto je u tutorialu napisano da je potrebno da se menja ram downloader kad on nema veze sa ovim i ni u jednom koraku ovog postupka se ne edituje..
tako jer treba. probaj raskopat diabolic na primjer i nazad ga zapakirat sa shxcodecom, i probaj flashat s tim i vidjet ces da ti rsd lite javi neku gresku, error sending jump....... . neznam tocno jel i to na yuetu ali mislim da je . pa evo bolje da pise nek da ljudi poslije pitaju.
evo ti i konkretan primjer problema, samo sto je smg file i flashbackup ali isto sere bootloader: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=33017 !!!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
To je razlog jer nesto nije uredu sa diabloc-ovim ram downloader-om(pitanje je dali ce uopste raditi ako ga zamenis).Sa drugim MP-ovima nece biti tih problema..
e kaj se tice adresa , postao sam na svoju esnips stranicu offset.ini za boot replacer. u njemu imate TOCNE adrese za vodafone, diabolic , yuet 1.8 i 58r.
adrese su nadjene sa samsung flash imagerom, s kojim su manuti prvi bootscreenovi s v3 modela. adrese su milijun posto tocne, jer kao prvo rade , i to je to u flash cg1 grupi ni nema vise 16bpp, 176x220 slika.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks