I ja sam se s tim mučio, čak sam skoro mob zeznuo, jer je baterija bila prazna, a mob u boot modu. Nisam se sjetio jedno testirati, treba napraviti to na orginal softu od v360v. E, problem je što je Yuet bio toliko pametan pa je koristio takve verzije flasha da nam je svima zalockao mobUglavnom, nađi backup od v360v, te tamo pokušaj nešta. Sam samo najvjerovatnije izgubi sve program za mijenjanje. Hmm....... Pronađi adresu slike u CG1, nju zamjeni, ugradi je u jedan MP i izmoli jednu krunicu
Ako sve prođe dobro, imaš novi boot screen. Napravno, moram ti naglasiti da to 100% neće raditi ako stavljaš preko Flash&Backup 3, jer uvijek, ali UVIJEK, javlja "critical error 84". E, zato moraš koristiti PST, jer je jedino još on toliko zaostao flash program koji jednostavno sve stavlja na mob. Tak sam ja uspio vratiti s Yueta na normalni V360v soft. Eh, sada, trebalo bi napraviti kompletni Yuetov soft za v360v, tako da ne izgubimo sve mogućnosti. Mislio sam napraviti neki DragonSoul MP 1.0, ali kada sam vidio koliko mba nakraju ima
neće ići preko dial-upa. Ok, sada sam malo u off otišao, ali trebaju ti određeni programi, puno sreće i puna baterija na mobu
Ako imaš još pitanja pitaj na PM, pa ćemo(ako bude sreće, pa sve bude radilo) staviti ovdje tutorial.
Sretno!
EDIT:
Trebam sljedeće progame da bi mogao testirati:
SFI (Samsung Flash Imager) i ISE (Image Searching Engine).
Ovi tu ne rade
Nek mi netko uploada, pa ćemo napstaviti.
Hvala unaprijed!![]()

Ako sve prođe dobro, imaš novi boot screen. Napravno, moram ti naglasiti da to 100% neće raditi ako stavljaš preko Flash&Backup 3, jer uvijek, ali UVIJEK, javlja "critical error 84". E, zato moraš koristiti PST, jer je jedino još on toliko zaostao flash program koji jednostavno sve stavlja na mob. Tak sam ja uspio vratiti s Yueta na normalni V360v soft. Eh, sada, trebalo bi napraviti kompletni Yuetov soft za v360v, tako da ne izgubimo sve mogućnosti. Mislio sam napraviti neki DragonSoul MP 1.0, ali kada sam vidio koliko mba nakraju ima
neće ići preko dial-upa. Ok, sada sam malo u off otišao, ali trebaju ti određeni programi, puno sreće i puna baterija na mobu
Odgovori uz citat
Bookmarks