Svima nam je dobro poznat ta slika s kruzicima i kaj pise na njoj hellomoto, pali se pri dizanju moba, ali nikako se nemoze maknut.
ove dane sad preko praznika sam nekaj probaval al bez uspjeha.
pokusaval sam mjenjat neke slike iz drm grafika, kaj su iste ko i ta pri boot-u, pokusaval sam ih zamijenit s drugima preko motorola boot screen replacera, s tim istim programom sam pokusavao radit patch za flashbackup i preko toga nece, za skoro sve solucije je ishod isti, mob ostaje u bootloader modu i nece se upalit.
Sada me zanima da li zna netko metodu kako zamijenit taj je**ni hellomoto,
da li je to uopce moguce,jel bi se moglo kaj iskemijat, ak neko napravi nekaj obecajem da cu to prvi testirat ili da definiramo to kao nemoguce????
molim da odgovorite ako znate nesta o tome, jer me fakat ovo zanima, a mislim da i ne samo mene, puno hvala.

Odgovori uz citat
Ako sve prođe dobro, imaš novi boot screen. Napravno, moram ti naglasiti da to 100% neće raditi ako stavljaš preko Flash&Backup 3, jer uvijek, ali UVIJEK, javlja "critical error 84". E, zato moraš koristiti PST, jer je jedino još on toliko zaostao flash program koji jednostavno sve stavlja na mob. Tak sam ja uspio vratiti s Yueta na normalni V360v soft. Eh, sada, trebalo bi napraviti kompletni Yuetov soft za v360v, tako da ne izgubimo sve mogućnosti. Mislio sam napraviti neki DragonSoul MP 1.0, ali kada sam vidio koliko mba nakraju ima
neće ići preko dial-upa. Ok, sada sam malo u off otišao, ali trebaju ti određeni programi, puno sreće i puna baterija na mobu
vaj tutor koristite na svoju odgovornost te ukoliko nastanu problemu probat cemo ih skupa rijesit,ali ja ne snosim nikakve posljedice.

Bookmarks