baš tako.Izvorno postao Trapavi
Isto je žalosno ono fućkanje kad je Schild-ica vozila...
baš tako.Izvorno postao Trapavi
Isto je žalosno ono fućkanje kad je Schild-ica vozila...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
inace, navijaci i voditelji su citavo vrijeme glasno navijali za sve skijasice. naravno da su navijaci na kraju navijali za nasu i da su morali biti kontra konkurencije
svaka cast ana samo tako nastavi i neka anja nastavi padati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Meni je ovo totalno bezveze kad se netko ide veseliti tudoj nesreci ili ide navijati protiv drugih samo da ''on'' bude boljiIzvorno postao L.L.
, u ovom slucaju to je anja paerson, odnosno schild koja je uspjela NE pasti mada je bio onaj jedan trenutak kada se skoro prevrnula... ne znam, to mi je cisti primitivizam!
![]()
Naprave jednu sjajnu organizaciju ovog dogadaja i sve je fakat super, a onda se tu opet nadu pojedini primitivni navijaci koji svojim navijanjem jednim dijelom to pokvare...
Jbg, takav smo valjda narod...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Koliko se trudili da napravimo spektakl uvijek se nadje neke budale koje moraju usrati motku! Trazio sam po satelitu da vidim gdje se sve prenosi,dodjem do eurosporta i imam kaj vidjeti! Dva jebena provokatora u crnom i kapom sa ustaskim obiljezjima!I oni se zovu hrvatinama! Samo nas poseru pred svijetom!
Bookmarks