u barem 5 oglasa na prvoj stranici ima po tri odgovora na thread tipa "koja je cijena?". mislim da je bolje da se komentira i prokomentira cijena tipa 1200 kuna za mob koji nov košta 900 u nekom paketu nego gomilanje oglasa ili odgovora na iste koji ne daju nikakav smisao osim "imaš pm". mislim da su oglasi bez cijena ispisani od "jadnih i kukavičkih" likova koji i čekaju da neko naivno dijete nasjedne kao "porez na budale" misleći da je došlo u forum gdje ga ljudi ozbiljno ne žele prevarit (kao recimo u "plavom" ili na "kupi-prodaj"). oglasnik ovog foruma bi što se tiče mobitela trebao biti za primjer drugima, a ne čekanje "budala" da kupe mob.Izjavom da neupućeni treba platiti ovaj forum gubi smisao. neupućeni je na ovaj forum došao da ga se uputi, a ne prevari.
da se osvrnem na još jednu.. onaj ko pljuje po realnoj cijeni ili spama na neprihvatljiv način sam sebi skače jer gubi neku vrstu rejtinga. ako čojek i zaboravi stavit cijenu, nije frka jer ju može i naknadno stavit. evo čovjek je "zaboravio" stavit cijenu za svoj pc - pa nek proba stavit takav oglas na "pcEkspert" gdje je vjerojatno member. ali ne, on misli da je među budalama koji će mu dat 50eura više od 150 kolko vrijedi comp.![]()

Izjavom da neupućeni treba platiti ovaj forum gubi smisao. neupućeni je na ovaj forum došao da ga se uputi, a ne prevari.

Bookmarks