Bilo bi dobro kada bi se morala nhavesti cijena pri prodaji nekogh mobitela,da se nemora ostaviti 10komentara s pitanjima o cijeni..isto kao i na pcekspertu.
Bilo bi dobro kada bi se morala nhavesti cijena pri prodaji nekogh mobitela,da se nemora ostaviti 10komentara s pitanjima o cijeni..isto kao i na pcekspertu.
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Podrzavam!![]()
I JA isto podržavam!!!Izvorno postao wragg
![]()
takodjer podrzavam![]()
jos jedan glas za![]()
bio nekad oglas...
Takodjer podrzavam,tako je na vecini foruma na kojim sam aktivan.Takodjer mi ne ide u glavu kad netko u topicu upita za cijenu pa ljudi i dalje ne odgovaraju.
možda da ljudi ne komentiraju cijenuIzvorno postao A112
![]()
...manje je više...
podrzavam, ako nista barem okvirno.
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Ja ko što sam i rekao, nisam za da se mora pisati cijena... ako si zainteresiran za kupnju nečeg što se prodaje, onda jednostano pošalješ PP...
A ako ti se nesviđa što neko nije stavio cijenu, onda nemoj ni gledati te oglase i problem gotov...
Znači po tebe je dio forumaša (dosta njih koji nešto prodaju a nestave cijenu (ima dosta takvih oglasa) ) "jadnici i kukavice", a kupci u takvim oglasima su za tebe "budale"... Gle, nemožeš tako govoriti, jer ljudi neznaju koliko se može dobiti za mob, pa onda nestave cijenu, a oni koji "kupuju" u takvim oglasima, možda baš žele taj mob (ili šta već), pa onda za cijenu pitaju na PP...
Bez uvrede tebi, ali ja isto nekad ne stavim cijenu, upravo da bi izbjegao komentiranje cijene, a nisam ni kukavica ni jadnik...
Mislim da na ovom forumu svatko ima pravo staviti oglas sa ili bez cijene, ovisno o volji ili čemu već...
A ko što sam već rekao, da ima pravilo obaveznog stavljanja cijena u oglasnik, mislim da bi onda bilo stvarno puno posla za moderatore jer bi bilo dosta prijavljenih oglasa bez cijene, pa bi se to moralo brisati/editirati i koješta... puno posla, bez neke naročite koristi (bar po meni)
mislim da ovaj tvoj post malo vrijeđa forumaše (bar je mene malo uvrijedio)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok, ne bih ulazio u polemike. svako ima svoje mišljenje i tjera vodu na svoj mlin. možda se jednom i ukaže tračak nade da se s nekih dr. foruma prepiše nešto što u svakom slučaju valja. Atha na PcEx se nije dosad žalio na previše posla, a isto je specijalizirani forum. na kraju, prihvaćam vaše objašnjenje i neću se više javljat po tom pitanju.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Kada bi objavljena cijena bila obavezujuća i za kupca i za prodavača onda bi ju imalo smisla stavljati. Ovako kad se npr. dva potpuno ista modela mobitela mogu se u cijeni razlikovati i više od 50%, ovisno o nizu sitnica koje nema smisla nabrajati, stavljanje cijene je potpuno bespredmetno. Objavljena cijena nije garancija na netko neće platiti "porez na budale".
Uostalom, trgovine imaju zakonsku obavezu staviti cijene, pa razmislite samo koliko puta se zbog vlastitog nemara, žurbe, neznanja ili nečeg petog platili "porez na budale" u nekoj trgovini.
A kad smo kod klinaca, ako im njihovi roditelji dozvoljavaju trgovinu na netu i trošenje love bez provjere, njihova stvar.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nikako ne podržavam ovaj prijedlog! da stavim cijenu, pa da mi drugi pljuju kak je previsoka i paralelno je spušta? Nema šanse... ako to postane pravilo, ja više neću davati oglase.![]()
![]()
Ma nema potrebe se pjeniti GoGs.
Koliko vidim, obveza navođenja cijene nije spomenuta niti kod stranica koje se bave prvenstveno prodajom-Kupiprodaj, Plavi oglasnik, pa isto šljakaju.
AutoExpert ima plemenitu nakanu, ali mislim da je to nemoguće iz kojekakvih razloga.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Možda je i jedan od razloga ne stavljanja cijene i taj da čovjek ne želi trgovati sa nekim novim neprovjerenim članovima (ako postoji netko tko se regao na forum samo zbog oglasa). Ovako se u početku na neki način distancirao od takvih zato jer cijenu daje na PM...
Znam da nije teško regati se i poslati PM, ali s moje strane, zašto bi se ja tu regao zbog oglasa bez cijene, i ako još na kraju cijena bude viša od očekivane...
Ovo je samo pogled s moje strane, ni ja ne volim poslovati s novim članovima zbog rizika i najvjerojatnije da prodajem nešto vrijednij isto nebi objavio cijenu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma najbolje je staviti cijenu za koji prodajes mob ...e onda dolazi cjenjkanje, ponude itd..
Bookmarks