Mogu reći da sam poprilično šokiran kad sam vidio da jedan mob, koji dođe više od prosječne plače nema umts
Edit: ajde ne dojde baš tak puno, al je opet čudno imat kazetofon u novoj mečki
Mogu reći da sam poprilično šokiran kad sam vidio da jedan mob, koji dođe više od prosječne plače nema umts
Edit: ajde ne dojde baš tak puno, al je opet čudno imat kazetofon u novoj mečki
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a u Srbiji kod MTS-a ima sad promotivno koji su na pretplatu tri meseca free,ja hocu da uzmem neki fon da mi sluzi kao modem na kompu
a kako se ovaj telefon pokazao za razgovor i poruke,kakav je mehanizam>?i jos jedno pitanje mp3 player jel media player npr da bude minimiziran kao na se
PS:Interesuje me od onih sto imaju telefon sta su dobili od opreme posto sam nasao na sajtu nekom da ide bluetoth slusalice,256 mem.kartica,stereo slusalice
Zadnji uredio madness99 : 04-01-2007 u 22:21
ja ga imam mesec dana,mehanizam mu je jak,mp3 mu radi u pozadini, a za to vreme pises poruke bez problema,a od opreme u uzicu samo uređaj, bateriju, punjač, stereo slušalice, USB kabel, CD sa softwareom, upute i kutiju. nista vise za bg neznam,proveri mi kolko se krece kod vas mem kartica od 512mb
Zadnji uredio drofa : 05-01-2007 u 22:55
ja sam platio za P850 microsd 20 e memorisku sa godinu dana pismeom garancijom,a odustao sam od d900 ipak cu uzeti ponovo k800
Bookmarks