Daj molim te malo vise detalja!Izvorno postao Luky
Dakle pomoglo bi kada bi rekao o kojoj se digitalnoj kameri radi, koja je ekstenzija prabacenoga file - a i na koji si ti to nacin prebacivao snimljeni materijal sa kamere?![]()
prebacio sam video sa digitalne kamere na PC i kad pokusam pokrenut video javlja mi da je nepoznat video format i nema slike nego samo zvuk!
pa me zanima dal treba neki program il codec da bih mogao gledat snimke sa digit. kamere na PC-u? unaprijed hvala!!
Daj molim te malo vise detalja!Izvorno postao Luky
Dakle pomoglo bi kada bi rekao o kojoj se digitalnoj kameri radi, koja je ekstenzija prabacenoga file - a i na koji si ti to nacin prebacivao snimljeni materijal sa kamere?![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Preko čega si prebacivao jer možda Firewire, ili je usb on nekad zna prebacit sliku bez zvuka. o kojoj se kameri radi??
Bookmarks