ne znam bas da vs3 ide za 350kn.malo je to preniska cijena.
k700, evo cijena mu se vrti oko 350kn, a mobitel je po opcijama mrak, sad mene zanima moze li se za tako malo novca(max do 500kn) naci jos neki mobiteli koji po opcijama ne zaostaje za ovim???![]()
Vs3 nije los, ali nema BT i prevelik je, sad ako mozete preporucit neke slicne mobitele i spomenut koju manu i vrlinu(i cijenu)![]()
Mozda sl65?mpx200?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ne znam bas da vs3 ide za 350kn.malo je to preniska cijena.
vidio sam za 400-500kn da ih ima, a ovo 350 se odnosilo na k700. Sad mene zanima koji je najbolji mob do 500kn, za sad mi izgleda da je to k700, ali mozda se varam?Izvorno postao zmija
Moto E398 svakako pogledaj cijena ispod 500kn a svakako bolji k700
Motorola V360.![]()
E398 mi je ljepsi, ali ovaj je bolji koliko vidim, imas kakva iskustva s njim?kakva je baterija, osjetljiv na padove, ono ukratko da kazes nes o njemu?Izvorno postao Tommek
ja ti preporučujem k700 mislim da se to najviše isplati za te novce![]()
Pa razmisljam, k700 se moze nabavit za 350kn i za te novce mislim da mu nema ravnog, ali me malo strah zbog joysticka, cujem da dosta ekipe to smatra velikim minusomIzvorno postao ijelec4
nokia 6230
mislim da je tu k00 jedan od boljih izbora, možda još i moto E398...
Ja bi preporučio jedan od ta dva moba...![]()
Možda rađe E398 radi utora za memo kartice, dok K700 ga nema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A ak se hoces upustiti u malo symbiana, onda panasonic x700...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Istina, ali k700 je jeftiniji a koliko vidim neke razlike bas i nema osim tog utora za memo sto si ti rekao, e398 je tesko nac (nema u oglasniku nijednog) mislim da 41mb dovoljno za sve gluposti koje bi stavljao na njega, a radije cu kupit mp3 za slusanje mjuzeIzvorno postao Ico
![]()
6230 mi izgleda dobro, moze mala usporedba baterija 6230 vs k700?
E398 ima i stereo zvučnike... ali dobro...Izvorno postao Qwasy6
Evo ti jedna usporedba 6230 vs K700: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=5955
Makar je 6230 "stariji" od k700, mislim da bi se odlučio za 6230 jer mislim da mu je jedini nedostatak to što ima manji ekran od K700...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
definitivn e398 jer ima odlican zvuk,dobar ekran, i utor za kartice
A kakva je baterija?Izvorno postao sonyck
imao sam e398 i ok je.baterija oko 2-3 dana,utor za kartice i odlicni zvucnici.softver isti kao u v360.
meni je baterija trajala 2 dana uz bluetooth,slusanje mp3,igreIzvorno postao Qwasy6
![]()
pa mozda bi i uzeo taj mob, ali nigdje ga ne mogu naciu oglsniku nijednog nema, a po svemu sta kazete izgleda cist ok, sam sto ne znam ni cijenu ni nis
kako nema u oglasniku ?
a cijena ovisi o stanju,opremi,starosti...od 500-700knCode:http://www.oglasnik.hr/trazi/mobiteli/ponuda/nokia/index.pl?slovo=&q=6230&gdje=kategorija&c1=&c2=&valuta=1&sortiranje=1&trazi=Pretra%BEi
za e398 daj maksimalno 500kn jer za 700 mos nac k750
evo naso k750 za 600knIzvorno postao sonyck
![]()
kakav v360 nedaj kune za to....vs3??pa bolji je k700 po meni... uzmi k700 ima za 350kn best buy...
bio nekad oglas...
Ma nasao sam vec k750, takoda cu najvjerojatnije to uzet, pa prodat pa uzet k700(sta da kazem, budala sam i trebam novce)Izvorno postao dubrava
![]()
daleko najbolji izbor za te novce.ako si nasao za 600kn,kupuj!!!
ali neka provjeri u kakvom je stanju k750
Bookmarks