Izvorno postao kilkenny
Mislim da ti preklopni imaju slabu vibru.. Ali ovisi koji..
Eto, kako mi je potreban mob koji ima dosta jaku vibru, tj. ta opcija mi je dosta bitna s obzirom da sam po cijele dane na sastancima pa nije baš preporučljiva stalna zvonjava, zanima me koji mob ima jaku vibru. Ne treba sad odvalit zid, al da se osjeti i po mogućnosti da je novi cijene do 2500 kn. Ako može preklopni bilo bi bolje.
Izvorno postao kilkenny
Mislim da ti preklopni imaju slabu vibru.. Ali ovisi koji..
Evo ovako,peporucio bi nokiu n70,posto vidim da si poslovan covjek,a ona ti ima sve funkcie a ono sto nema skines s neta i instaliras.![]()
![]()
![]()
![]()
hm... n70 je symbian? to nebih...
da se bar još proizvodi t28s
Hehe...da da, t28 i recimo gd90 od prije par godina su imali definitivno najjacu vibru![]()
Od novijih bi se mozda isplatilo pogledati x830 samsung ako idemo po principu "debljine" uredaja...
Makar nema nekih pravila jer je meni npr. d500 imao punooo jacu vibru nego d600...a uredaji su skoro identicni...
alcatel 511 je imao strasnu vibru.j... me zabole kad zavibrira u djepu!
Izvorno postao rise000
slažem se s ovim .![]()
ja sam ga imao,imao je strasnu vibru i jos kad se uzme u obzir da je bio medu najmanjim mobovima na svijetu u to vrijemeIzvorno postao zmija
meni je sa sredine stola znao otklizati na pod koliko je jako vibrirao.![]()
a ovaj d600 kojeg ja imam ima jedno peteroduplo slabiju vibru od d500 što se meni opće ne sviđaIzvorno postao zmija
nek si uzme n90![]()
![]()
![]()
![]()
sto se tice jacine vibre jaka je bila i na 6510
Izvorno postao sonyck
ipak mi ne treba cigla![]()
Ne mogu, a da ne primijetim da su mobovi postali nekako lomljivi, tehnički napredniji da... ali time i osjetljiviji....više nemreš kupit mob, a da se ne bojiš da će past u betonsku mješalicu...
trend je poceo sa v3 motorolom.
Izvorno postao zmija
tako nešto , ako ne i ranije![]()
Bookmarks