plus što:
- slušalice ako ih koristiš svaki dan se pokvare (ode membrana ili konektor) a druge (original naravno) dođu bar preko 150 kn i mogu ić samo sa odg konektorom i nisu univerzalne kao kod mp3-a 3.5 mm
plus što:
- slušalice ako ih koristiš svaki dan se pokvare (ode membrana ili konektor) a druge (original naravno) dođu bar preko 150 kn i mogu ić samo sa odg konektorom i nisu univerzalne kao kod mp3-a 3.5 mm
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ukratko...ako hoćete koristiti MP3 player na mobu, obavezna je kupovina Sony Ericssona (i to ne nužno W serije)Ali uvijek je bolje imati odvojen uređaj
E da, još jedna prednost na strani mobitela, jer su i MP4 playeriPogotovo Sony Ericssoni (koji imaju super player).
I čisto za usporedbu, pogledajte cijenu MP3/MP4 playera, sa utorom za memorijske kartice, mogućnosti snimanja glasa, kvalitetnijim mikrofonom, 2" ekranom i FM radiom (koji također možemo snimati), punjivom baterijom, pa sad recite da li vam se isplati kupovati odvojeni MP3 player takvih funkcija.
Istina, reprodukcija zvuka nije na razini MP3 playera, ali postoje specijalizirani MP3 mobiteli, koji imaju one konvertere za 3.5mm i na koje možeš prikopčati normalne slušalice. Pa si sad mislite da li se isplati kupovati samostalan MP3 player.
Zadnji uredio T-Maca : 05-01-2007 u 12:30
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Razmislio sam i da, isplati se kupit odvojeno!![]()
- zbog autonomije baterije
- jednostavnijeg upravljanja
- kvalitete zvuka (dosad niti jedan mob nije nadmašio neki bolji mp3)
- jedostavna izmena slušalica (ako se ove strgaju ili ode membrana)
- jednostavan prijenos pjesama i podataka (velika većina ima na sebi odmah USB 2.0 konektor)
Enjoy in music!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Sve to stoji, ali neka se javi tko sluša mp3 24 sata dnevno! Također današnji mobiteli su možda malo ispod playera po kvaliteti, ali tko to može primjetiti taj bi trebao koristiti Audio CD jer bi primjetio i nekvalitetu zbog mp3 formata!!!
I još da demantiram, i Nokia drži korak.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
htio bi samo nadovezat na ovu raspravu istina je da mobiteli i nisu baš neke teške mp3-ce (mislim na playere u usporedbi s mp3-cama) to je više vidi mene ja imam mp3 zvonjavu (svaka čast sonyericssonu) ali opet kad se bolje sagleda nisu čak niti zabacit,koliko mi se puta dogodilo da sam htio slušat neku pjesmu a mp4 samo kaže baterija prazna,pa uzmem mob i rješim slučaj sa svojom željom,ustvari što hoču reci (kao što je kolega reko prije (MrBlc)) nečeš ga slušat cijeli dan (meni samo treba do faksa i natrag doma)za to mi baš netreba neki skupi player kao ipod (nemam nista protiv ipod samo ga navodim zbog cijene) kad za te novce plus novce za kupovinu moba mogu skupa kombinirati i kupiti recimo nokiju n-serije (primjer) i rješiti si taj problem,evo to je moje mišljenje
Bookmarks