to stoji,mobiteli se još ne mogu mjeriti sa pravim mp3 playerima,ali imam jedan primjer : imam doma jedan mp4 (MS MP401) ,uređaj primarno namijenjem reprodukciji glazbe. također i Nokiu 6280,uređaj namijenjen razgovorima,sms-anju,mailanju i videopozivima. i moram reći da su sluške na Nokiji n-puta bolje (prilikom slušanja istih fileova se vidi ogromna razlika u jačini basova i jednostavno "uhranjenosti" zvuka,ako me razumijete,ne znam kako se to stručno naziva). Nokijin Music Player također ima i opciju direktnog odabira pjesme iz liste te podršku za playliste,što mp4 nema.
Sad sam došao do zaključka da je mob bolji od playera,što u ovom slučaju jest. Opet,istina je da se nijedan mob ne može mjeriti s Appleovim,Creativeovim i sličnim playerima,jer je sve na njima podređeno slušanju glazbe (kvaliteta zvuka,opcije,interface),dok je na mobovima to samo jedna od funkcija. Ja sam uvijek za kupovinu više usko specijaliziranih uređaja,nego za kupovinu jedne katice-za-sve koja onda sve to obavlja napola
Bookmarks