ha..., ja sam imao W810 i imam brdo mp3-ova, walkmana i svačega, mogu reć da w810 kvalitetom zvuka ne može konkurirati niti najjeftinijem mp3 playeru ako se testira sa istim slušama, a i tu je primarna namjena mobitela kojemu baterija mora u dosta slučajeva dugo trajati, što češćim slušanjem glazbe na mobu postaje nemoguće
Dakle, ja bi rekao da je to ista stvar kao i sa fotoaparatima koji se ugrađuju u mobitele, tu su da posluže tu i tamo, ali čoek ako očeš slikavat kupi si fotoaparat, ne?
isto mislim i za Mp3-ove na mobovima, nemoguće je toliko (kvalitetne) tehnologije natrpati u tako malo prostora, i koliko god bili bolji ti playeri na mobovima, toliko će pravi mp3-ovi biti još bolji
EDIT: mali audio signali se trebaju pojačavati u više odvojenih stupnjeva pojačanaja, što se uglavnom i radi kod pravih mp3 playera, dok se kod mobitela svi ti stupnjevi ubace u jedan ćip ko zna kojeg proizvođača, kako bi se uštedilo na potrošnji energije, masi i dimenzijama, i naravno da nastaju izoblićenja kod korištenja takvih sklopova.
znaći ako oćeš slušat muziku kupi si dobar mp3, uostalom danas su tako mali pa ne vidim zašto bi bio problem nosit ga stalno sa sobom![]()

Odgovori uz citat
Pogotovo Sony Ericssoni (koji imaju super player).
Bookmarks