To znači da ti je mobitel zaključan! Unlockaj ga i moći češ koristiti sve SIM kartice! Pročitaj malo po forumu,ima dosta priče o tome.Izvorno postao nero81
![]()
e zanima me jedna sitnica. imam v360 koji je fleshan nemam pojma sad kojim flashom. radi mi sve super. ali bio sam ovih dana u bih i stavio u svoj mob njenu karticu nekog BiH opetratera. i onda me mob trazio taj code. j anaravno otkucam 3 puta krivi cod i blokira mi mob. pisalo je da se javim operateru...
onda je ona vratila karticu u svoj m ja u svoj i opet radilo kako valja. njen mobitel je noklia 3310 i mislim da nije kupljen au nekakvom paketu.
zna neko zasto bi to sta bi??
To znači da ti je mobitel zaključan! Unlockaj ga i moći češ koristiti sve SIM kartice! Pročitaj malo po forumu,ima dosta priče o tome.Izvorno postao nero81
![]()
njen mob nema veze s tim, već je stvar da ti imaš v360v lockanu na VIP i to je to. nije nikakva greška, nema straha, samo, kako ti je i rečeno u postu iznad, mob možeš koristiti samo na jednom operateru.
prati ovu temu ili se obrati lokalnom unlockeru
ma ne mene je samo zanimalo zasto je trazio taj cod. znaci nisma otkljucao mob fleshanjem. a nema veze. bitno da rade oba moba i obe kartice. :lock:
Pročitaj ovo UNLOCK V360 bez TP_aIzvorno postao nero81
ako imaš kabal sam si ga unlockaj!
hahahahah kako da ne. zaboravi :bunny: nek on bude zakljucan
OK,ja sam samo htjeo pomoći.Izvorno postao nero81
![]()
![]()
ne odgovara ovaj tip sa gsmonlinetool. čitav dan guglam sim card unlock i v360 unlock jer sam zbrijo SIM kod a ne mogu naći ono malo govno od kartice gdje je zapisan puk a zbog vodenish kozica ne smijem do grada. prokletstvo!!
Bookmarks