Moj savjet:nemojte prckati po defaultnim servisima!(kao sto je kiki reko sjebat cete si windows)
Moj savjet:nemojte prckati po defaultnim servisima!(kao sto je kiki reko sjebat cete si windows)
meni djeljuje...a probajte...pozz
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
hvala na savjetima,ali radije se ne bih igrao sa registry-jem. opekao sam se prije par godina,da nije bilo System Restore-a,zakucao bih komp u zid![]()
Evo baš probao sa FF forom i stvarno djeluje!!
Brže je bar za četvrtinu!
Ali neka prođe 24 sata!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pravilo br.1 : Ne upustajte se u nesto s cim niste upoznati
pravilo br.2: Morate znati s cim radite
pravilo br.3. Ukljuci mozak - logika
Iz mojeg iskustva mogu vam reci da sam proveo sate i sate dok nisam skuzio na koji nacin rade pojedine aplikacije, ukljucujuci i instaliranje windowsa.
Ako ste tip koji voli istrazivati informacijske tehnologije, samo naprijed!![]()
ja preporučam svim "novonadobudnim" da se drže ovog što je kolega napisao, windowsi mogu biti vrlo jednostavni ako znate što radite, a mogu biti i jako debilni, da vas izlude do potpunosti, ako vi ne znate što radite. nemojte se upuštati u nešto što ne znate, neke neprovjerene stvari;prčkanje po Servisima nikako ne preporučam ako ne znate što radite, editiranje po Regstryu, da ne bi bilo da nakon restarta se Win više ne podižu, pa onda molite Boga da se uspije podić preko Safe moda i brzo System Restore.... ako već nešto želite prčkat i isprobavat(tweak-anje windowsa, skrivene opcije) postoje vrlo dobri programi za takve stvari koji lijepo i detaljno objašnjavaju što se odabranom opcijom događa. ili jednostavno ako imate nešto brže računalo, instalirate WMware workstation, ili Virtual PC i unutra jedan XP po kojem bez problema i do mile volje možete isprobavat razne tweakove, a da i krene po zlu, nikom ništa. tako se najbolje uči bez da napravite ikakvu štetu. eto, to je moj prijedlog.Izvorno postao melody
Bookmarks