Nekako čisto sumnjam da je to do mobitela...
Probaj staviti karticu od vipa ili simpe pa probaj provjeriti stanje na njima...![]()
Koristio sam u tom mobu svakakve kartice i nikad problema, kad danas ubacim Tele blabla karticu i unesem *130# za provjeru računa i neće. Izbaci poruku:
a nije ni počeo provjeravati stanje.. Ne radi ni nadoplata bonova *131*14-znamenki#. Općenito ne rade nikakvi kodovi koje sam upisao (*100#...) Provjera radi na svim mobovima koje imam prilike isprobati. Zvao sam Tele SZK ali oni nemaju pojma i kažu da zovem 333 Tele izbornik za provjeru a to je tapija...Code:Request not completed
Da li je moguće da je do mreže? Neka iskustva..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nekako čisto sumnjam da je to do mobitela...
Probaj staviti karticu od vipa ili simpe pa probaj provjeriti stanje na njima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jel mozes slati poruke i i zvati... Mozda si zabranio pozive... (samo mozda)
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
problem je vjerojatno u mreži,jer se svi ti kodovi zapravo prenose kao običan poziv koji mreža protumači na određen način (glasovni pozivi ili zahtjev za određenom uslugom). nemoj se nervirat,Tele2 je i prije imao sličnih gluposti,a i ja na vip-u sam doživio par puta takve stvari
Ugasi i upali mobitel pa provjeri stanje na računu.Mrežni problem i događa se svim operaterima s vremena na vrijeme (znam iz iskustvaIzvorno postao XLR8R
).
Evo da odgovorim svima:
@Ico: Simpa i Vip rade bez beda, čak i ovaj Tele radi ok u drugim mobovima.
@Maniac: Nisam ništa zabranio, normalno šalje i zove.
@sms freak: Probao više putaNadam se da je do mreže, ali preslučajno da sad ne radi u Nokiji, a kad ubacim u drugi mob radi..
tako je i meni bilo prije 3 godine, bio sam si kupio nec n22i isto tako nisam mogao provjeravati stanje racuna, pa sam zvao ove u vipu i rekli da nesto s mobitelom nije u redu, ali je sam ga donio iz njemačke-a onda sam stalno zvao da mi kažu koliko mi je stanje racuna, i da mogu obnovit bon
joj tak je i meni bilo na 6600...probaj s nekom novijom karticom..ja sam imao onda 32k...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Kartica je od Teleta, valjda su sve iste... Ako uspijem nabaviti negdje Tele na bonove budem probao s njom provjeriti stanje, za sada niš konkretno.Izvorno postao Vuxs
Bookmarks