ček, pa što nisi prebacio broj na prepaid?Izvorno postao XLR8R
ček, pa što nisi prebacio broj na prepaid?Izvorno postao XLR8R
Heh duga je to pričaIzvorno postao jay
Ugl kad je došla Vipova akcija 0kn/sms sam se htio prebaciti na tele prepaid (free sms + jeftiniji pozivi), ali tada je bio 23.12.'06. Gledam na netu što trebam napraviti - trebam faxirati neki zahtjev za raskid preplate (nisam pod ugovorom), kopiju osobne, onda oni mene nakon 2-3 dana kontaktiraju i pošalju novu SIM karticu(uračunaj još da je 24. i 25. blagdan... Čak i 26. je bio blagdan ako se ne varam). Očito je da je bila stiska s vremenom i morao sam novu karticu uzet.. Cilj mi je bio aktivirati VT do 31.12.
Al nema veze, nju sam već dao sestria sad čekam da me "crveni" nazovu da pređem na prepaid s tom preplatom...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bezveze mi je otvarati novu temu, jer se radi o nečemu kratkoročnom... Uglavnom, dobio sam danas račun za mjesec prosinac i uz račun stigla mi je i obavijest da mi kao vjernom korisnikunude povoljnije telefoniranje u siječnju, te mi nude na odabir:
a) 10% popusta na potrošeni iznos za međunarodne pozive
b) 10% popusta na potrošeni iznos za pozive unutar Tele2 mreže
c) 10% popusta na potrošeni iznos za pozive prema fiksnoj mreži
d) 5% popusta na potrošeni iznos za pozive prema drugim mobilnim mrežama
Trebalo bi nazvati Službu za korinike i odabrati opciju i to najkasnije do 22. 1. 2007., ali uz jednu caku: prije toga se moraju podmirti svi prispjeli računi, uključujući i taj za mjesec prosinac... Znam da nije bog-zna-kakva ponuda, ali nešto je...
i ja san isto dobio...bez veze...uopce mi se neda nazvati glupane u szk i to aktivirati...nes ti 5 posto prema drugim mrezama...nebi da trosim 100 kuan pa da ce mi to znaciti...Izvorno postao frish-KI
opet budalestine od Mućki2....
Bookmarks