Misliš obrnuto.Izvorno postao Rocky_55
Misliš obrnuto.Izvorno postao Rocky_55
vip ima samsung d600 po ok cijeni i to a tele samo neke gluposti![]()
Da, slažem se s tobom. D600 je fakat predobar za 1600kn u VIPme kompletu.Izvorno postao Igor_zgb
A opet, T-Mobile nije ponudio niš spektakularnoga, a Tele2 (nemojte mi zamjeriti) me od samih početaka podsjeća na "Chinese shop" (po 9 kuna), pa od te mreže i ne očekujem baš neke bijesne mobitele...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
po 1490 kn je ako imas vec vip ili karticu i jos dobijes 690 kn na racun i cak si mogao aktivirat besplatne poruke + BT slusalica.. to je ok ponuda
a tele2...jedino je bilo ok kad je dosao kg800 bio je 990 kn tako nesto to se isplatilo..ali ovi novi telefoni su bezveze
Ma fućkaš mobove, nek ponude radije neku novu tarifu (recimo 0,39 unutar i 0,99 izvan mreže)ili ono da dobivaš bonus kune nadoplatom bona.
E vidis to bi bila dobra idejaMob kupis i ovako
![]()
Pa s obzirom na orjentiranost Tele2 kao operatera mislim da ima odlicnu ponudu mobitela... Ipak su ponudili cokoladu po ok cijeni i uveli par telefona koji su vise nego ok... Primaran cilj im je ionako prodaja low low end telefona i prepaid paketa...
Vjerovatno ce za Uskrs opet biti par novih mobova u ponudi, a do tada sigurno ce pojeftiniti neki postojeci...
VIP sa D600 trenutno ima best buy jer kad se smanji cijena za 100kn za stare korisnike, pa minus 3 posto za gotovinu u VIP centrima i jos ako se odlucite prodati BT koji dode kao poklon, mob vas izade cca 1200-1300kn sta je![]()
Tomato i ne dozivljavam,a Tmobile ce sigurno uskoro imati D600 ili nesto slicno u ponudi jer se oduvijek prate sa VIPom (zadnji primjer cijena paketa sa K750)...
Bookmarks