Pa ima ta opcija, bar u prepaid-u.
Pri registraciji "bla, bla" korisnika ima opcija "prikazati broj u tel. imeniku".
Pa ima ta opcija, bar u prepaid-u.
Pri registraciji "bla, bla" korisnika ima opcija "prikazati broj u tel. imeniku".
I kod pretplate je tako, samo mene uopće nisu pitali, ali sam naknadno nazvao SZK i rekao da želim da mi broj bude tajan i uključili su mi tu opciju.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Ja sam prilikom registracije broja odabrao opciju da ne želim da mi broj bude u imeniku, pa svejedno jest![]()
jos nista od teleta... danas je vec 28.. nit ikakvi novi telefoni ma nista, samo vruca tarifa bezveze i ti popusti sitni na telfoniranje u sijecnju i to je to .... koma![]()
Pa samo prate konkurenciju.
Osim toga, ionako akcije traju do 31.1. Možda od sutra bude neka nova reklama.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
cim mi istekne ovih 6 mj od prebacivanja vracam se ja na VIP, easy tarifa je ko bog, cak jeftinija i od tomata i telca, a kvaliteta je nebo i zemlja
pocinje me polako iritiriati tele2. mame ljude sa tim nekim glupim akcijama sitnim a o konkretnim stvarima ni a ni b.
pod konkretne stvari mislim prvenstveno na gprs.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To si u pravu.
Ja sam pretplatnik od pocetka rada Tele2 (20.10.2005.) i na proljece 2006. su obecali GPRS, MMS,...., no kako proljece doslo tako i proslo.
Nakon toga su odustali od obecanja i najava i jedino sto kazu je "biti cete obavijesteni".
Generalno gledano nekih problema nemam ali da mi fali pristup internetu fali.
Sa druge strane sam se preporodio sa cijenom u tarifi 85 i racuni su mi vise nego duplo manji za istu kolicinu razgovora (ako ne i vise), a ja stvarno natucem minuta i minuta.
Prije T-m od 500-800 kn.
Sada Tele2 sa dva broja na istom racunu od 400-600 kn.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
pitanje da li ce i ove godine doci gprs i mms jer jos nemaju pokrivenost vlastitim signalom.![]()
Na ovom forumu je vec bilo rijeci o njihovom GPRS-u i uspjelo se saznati da Tele2 nije ni sklopiougovor
sa VIP-om o koristenju DATA resursa nego samo VOICE i SMS.
Pa je i tocno da nema pustanja GPRS ili UMTS usluga dok ne naprave svoju mrezu na cijelom podrucju RH.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
evo i men stavili u imenik...pa sam mora zvati taj glupavi szk da im ih pitam zasto su me tmao stavili ako u ugovoru pise da nezelim biti u nikakvom imeniku...
totalno su katastrofalni....
a to sa gprs nevirujme da ce uopce zaziviti...od naplatnih kucica od zg do ulaza u zadar nema uopce signala Mućki2....
njima se uopce nesiplati raditi mrezu...to sto su napravili je samo da malo zamazu oci nama nevjernicima...hehhehehhehe....
he...evo prije sat vremena su mi rekli da vise nisam i imeniku....ja opet provjerim...a opet moje ime je jos tamo...ponovo zovem...i ponovo mi kazu da je deaktivirano...ja opet sad provjeravam...hajde pogodite...moje ime je jos u imenika od Mućki2......hahhahahah
mene nisu zeznuli... moj je broj i dalje skriven![]()
Ček, ja nisam registriran ne Telcu ali isto su mi poslali poruku da će objaviti podatke.
Sad nemam drugi mob pa ne mogu provjeriti. Boga pitaj što stoji...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
gdje se uopce moze vidjeti tele2 imenik?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izgleda da su maknuli link iz promocija
http://www.tele2.hr/rates/promotion/smsimenik/
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pretplatnik sam na Teletu i u ugovoru mi stoji da moj broj ne bude dostupan javnosti. Poslavši prezime#ime#grad na 881 dobio sam povratnu por. sa brojem tel. i adresom (samo što mi nisu naveli i bračno stanje i kat na kojem stanujem - svaka čast). Naravno da sam odmah nazvao "službu" i protestirao. Mlada vukovarka, umilna glasa, ispitala me i ostale privatne stvari poput datuma rođenja itd . . . jer naravno, nisam znao lozinku, da bi mi na kraju rekla da sutra provjerim dostupnost jer navodno to rješavaju u roku 24 sata.
Živi bili pa vidjeli !
pa evo moje ime je posle 25 sati jos uvijek u imeniku Mućki2....ponovo zovem szk...ponovo mi tvrde da ja nisam u imeniku...sad tko je ovdje lud...
sad mi kao moj prigovor moraju poslati ''negdje''...a ja pitam kad ce mi odgovoriti od tamo ''negdje'' i kad ce mi biti izbrisan broj iz imenika...ali to szk nezna....
boze koliko debila....
jeli itko uspio izbrisati broj iz imenika Mućki2????
kao što rekoh, u tele2 samo radi nepismena ekipa![]()
i mene su stavili u imenik pa sam zvala da me izbrišu...ali pitanja koja postavljaju!
žena me pitala na koji broj najčešće šaljem sms poruke! zato i postoji imenik na mobitelu da ih ne moram pamtiti.![]()
shvaćam da im treba ime, datum rođenja...da potvrde da zove pravi vlasnik kartice, ali ovo...
sad čekam da vidim koliko je bilo uspješno...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks