Imam Panasonic gd87 koji mi je već dosadio pa bi ga mijenjo uz nadoplatu za 6600 il e700 il , za p900 nemem para, što vi mislite (ja bi najradije sharp gx20 ili gx22 ali kod nas nemogu do njega),
kad će izaći V600 hoće li potući e700
Imam Panasonic gd87 koji mi je već dosadio pa bi ga mijenjo uz nadoplatu za 6600 il e700 il , za p900 nemem para, što vi mislite (ja bi najradije sharp gx20 ili gx22 ali kod nas nemogu do njega),
kad će izaći V600 hoće li potući e700
Kako si već imao preklopni mob, onda ti je vjerojatno bolji izbor e700. Nokia ima nešto više funkcija, ali e700 je bolji što se tiče dizajna, ima odličnu kameru, na koju se može slikat pomoću oba ekran i td...
Dizajn ili funkcije kao bluetooth, symbian aplikacije...
Ti odluci...
dijelim misljenje sa genom
...E700...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nokia ima xhtml što je fenomenalno.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma nokia
ma e700
...Samsung->povoljniji,lijepši,manji,lakši...
i dodaj tome PUNO manje funkcija
...nije PUNO,nego MALO manje funkcija..."coma",nešto si se opasno opredijelio za Nokie......
pogledaj ekran, mozes prosirivati memoriju, svirat mp3ce, ima strasno puno programa za 6600, mozes snimat video clipove, ima i BT i irda
Definitivno 6600.Sa T610 na ovog Samsunga ne idu slike i tonovi putem IC porta (samo kontakti).BTW MMS između Croneta i Vipa ide bez problema;isprobano u oba smjera.
ja slao sa T68 imenik na E700 ic-om pa mi se samsung ugasio sam od sebe...
nokia je BIG....
e700 je baš slatki!
ali su funkcije na strani nokije i to debelo
pa to je druga stvar.
ali nokia nije mobitel, več mali kompič.
pa da, ali eminem kaze da ima malo manje funkcija
sada gledam senda x, to je zver http://www.sendo.com/news/newsitem.asp?ID=74
ja sam slao slike sa t610 i t68, na s45i sve stima, ako saljem na sl45 onda se isto ugasi sam od sebe...Poslao: flOorKilla
ja slao sa T68 imenik na E700 ic-om pa mi se samsung ugasio sam od sebe...
btw, ima netko sl45 pa da moze to isprobati sa nekim t68 ili t610 da vidim je li sve ok s mojim mobom?
v600 već ima za nać po oglasniku. Meni se čini da je bolji od samsunga. Ima veći displaj, podršku za video clip, bluetooth, xHTML browser, a meni je i ljepši.Poslao: subtex
...kad će izaći V600 hoće li potući e700
nema onakav externi display, nego ono usrano ogledalce..... to je šteta
koje ogledalce?
![]()
Meni je ovaj vanjski displej bas cool. diskretan. I tak ti ne treba za nis drugo nego da vidis ko te zove i sl. Autoportret?!? Ako sluzi samo za to onda je špigl bolji.
Bookmarks