Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kodak Easyshare V530

http://www.kodak.com/eknec/PageQueri...q-locale=en_US

Ima li neko od vas ovaj model?Kakva iskustva imate?Nemam nikakva predznanja sto se tice digitalne fotografije,ali mi se ovaj model estetski strasno svidja.Pa me zanima,da li mu je dobar odnos cena/kvalitet.Kod nas je oko 270 eura!!!

Hvala!!!!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    http://www.kodak.com/eknec/PageQueri...q-locale=en_US

Ima li neko od vas ovaj model?Kakva iskustva imate?Nemam nikakva predznanja sto se tice digitalne fotografije,ali mi se ovaj model estetski strasno svidja.Pa me zanima,da li mu je dobar odnos cena/kvalitet.Kod nas je oko 270 eura!!!

Hvala!!!!
    Aparat vizualno jest privlacan.

Funkcionalno mi bas i nije nesto idealan. Cisto ergonomski gledajuci tipke, a pogotovo ona za okidanje prilicno su nekonvencionalnoga i relativno nezgodna oblika za komforno i ucinkovito koristenje.

Nadalje funkcijska (4 way) tipka smjestena je na krajnjem lijevom kraju aparata, sa straznje strane. Navedeno rijesenje vrlo je nezgodno, osim ako si lijevak. Jer navedena se tipka prilicno cesto koristi, a ovakav smjestaj iziskuje dosta truda za desnjaka.

Sto se ostalih specifikacija tice, one su prilicno prosjecne za ovu klasu aparata. Naime ovaj model svrstali bi u ultra compact klasu digitalnih foto aparata. To su foto aparati kojima je dizajn i izgled u prvome planu, kao i sto manje dimenzije i sto manja masa. Performanse i fotografske mogucnosti su u ovome slucaju u drugome planu i ako je korisnik imalo ambiciozniji sto se fotografiranja i zahtjeva koje postavlja pred buduci foto aparat, tice, ovakav mu model definitivno ne bih savjetovao. Ako pak korisnik trazi foto aparat, koji ce uvijak biti uz njega i stati mu u svaki dzep, foto aparat da zabiljezi obiteljska okupljanja i razne "prilike" ili neprilike, i pri tome se ne zali zamarati razmisljanjem o parametrima fotografije, vec samo naciljati i okinuti...onda je ovo definitivno model za njega.

Sto se isplativnosti tice...ne znam kakve su cijene ostalih modela u Srbiji, ali kod nas bi se za cifru od 270 eura (ili nesto manje) dali kupiti i modeli Sony DSC W70, Canon Ixus 60 i Ixus 700 (ako se ogranicimo na ultra compact klasu) kojima bi sa definitivno dao prednost pred navedenim Kodakom, sto se omjera ulozeno dobiveno tice.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E hvala ti na savetima.Pogledacu i modele koje si spomenuo,mada ti moram priznati,da mi je oblik i dizajn u ovom slucaju najbitiniji,jer nemam bas neke prevelike potrebe za cepidlacenjem kad su fotke u pitanju!!!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    E hvala ti na savetima.Pogledacu i modele koje si spomenuo,mada ti moram priznati,da mi je oblik i dizajn u ovom slucaju najbitiniji,jer nemam bas neke prevelike potrebe za cepidlacenjem kad su fotke u pitanju!!!
    Eto, onda baci oko na navedene modele, pa ako te neki i vizualno zainteresira...odluci se za njega, jer su sva tri navedena po specifikacijama u prednosti na Kodakom.

I naravno ako ima jos nejasnoca ili pitanja...samo pitaj!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Olympus SP510 UZ vs Kodak Easyshare Z650
    By Nikola H in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 04-01-2007, 01:33
  2. Kodak Easy Share Software
    By Jamal in forum Fotografiranje # Softverska obrada # Foto radnje # Foto materijal
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-09-2004, 23:46
  3. Kodak CX4230 Zoom Dig Cam
    By Bubbles in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 21-12-2003, 19:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove