kako sam mjenjao neke sistemske datoteke na mobitelu vise ne vidim opciju odabira nacina spajanja (kao memoriska kartica i data nacin). kako mogu staviti na "data" pa da se mogu spojiti kabelom?
Molio bih brzi odgovor!
Hvala unaprijed!![]()
![]()
kako sam mjenjao neke sistemske datoteke na mobitelu vise ne vidim opciju odabira nacina spajanja (kao memoriska kartica i data nacin). kako mogu staviti na "data" pa da se mogu spojiti kabelom?
Molio bih brzi odgovor!
Hvala unaprijed!![]()
![]()
Izvorno postao teoz
Vrati originalne datoteke gdje si radio backup.
Nisi napravio backup?
djeco naučite malo..... Inače ti ne gine reflash. Mobitel je pod garancijom--- e to je sad delikatno.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
ako je shebao spajanje u samom mobitelu, ne pomaže.... upali ga u boot modu (paljenje + *# zajedno) i flashaj ga sa nekim odgovarajućim softverom... ako trebaš pomoć, javi![]()
![]()
Zadnji uredio Inovator : 31-12-2006 u 02:54
trebam malu pomoc oko flashanja. koji program mi treba i gdje mogu skinuti najnoviji flash za l7?
imaš backup , pod istoimenom temom za l7 , a ako hoćeš neki dobar MP stavi yuet 1.8 . mob flashas sa RSD liteIzvorno postao teoz
nek ti gogs objasni detaljnije![]()
treba ti program RDS lite za flashanje. bitno je to da ga samo uspiješ dobiti u flash modu i da ti ga komp uredno prepozna.Izvorno postao teoz
SLVR L7 flash potrebna besplatna registracija i skini bilo koji monster pack
Evo ti i RSD Lite 3.0
Ako zapneš, samo se javi![]()
hvala na brzom odgovoru. a je li moram skinuti i language pack ili je sve u monster packu?![]()
Bookmarks