Ocjena -1 ( minus jedan )

Obrazloženje..:

Monitor je očajan, ima jako loš prikaz boja... na akciji imap LG za 1399 kuna i još 19" i dosta bolji od ovog acera...

Matična ploča koristi ubjedljivo naj lošiji chipset za AMD procesore...

Sama pomisao da ciljaš na 939 je jako loša... tome uskoro dolazi kraj i nema daljnjeg napretka niti češ to moći nadograditi...

Ram... napravio si ogromnu grešku... naime nemoj gledat najjeftiniju memoriju jer je DDR2 najjeftinije, a DDR2 neide na tu matičnu ploču i na općenito nijednu 939 ploču ( hibridne ploče ne ubrajam )

stoga ak kupiš ovo, nemaš je di stavit... nema takog utora na matičnoj...

HDD je loš odabir... savjetujem da odabereš nešta tipa seagate jer ima 5 ili 6 godina garancije... što je veliki plus ( ne chevrolet )

I okani se gledanja komponenti koje su na akciji... te komponente provjereno su loše i zato jer ih nitko ne kupuje idu na akciju da bi takvi poput tebe kupili...

dalje DVD RAM ti apsolutno ne treba... zato jer ne postoji mogućnost da kopiraš on the fly DVDe sa jednog DVD rama na DVD RW... nema šanse, zaboravi... da bi to kopirao moras imati dvije przilice...

Grafička kartica je također jedna od velikih grešaka... definitivno za te novce nemoj ni sanjat o grafičkoj sa preko 256 jer sve preko 256 MB su sporije od samih 256 MB kartica... i za taj cjenovni rang preporučam 7600GS 256 MB

Kuciste koje si odabro je zadnje ajde smijem reci smece... a napajanje uz njega jos vece smece...

ako ikad budes otvarao bocnu stranicu kucista, pazi da se ne posječeš na nju... ja sam imao gadna iskustva sa jeftinim kucistima... ( kad sam drugima isao slagat komponente )

eto zasto -1
najbolje ti nama reci koliko novaca imas i sta zelis raditi na kompu a onda ce ti čika krompir ili čika A.M. sastaviti konfiguraciju