1. Gdje u meniju, kod W810, mogu isključiti upisivanje pina kod paljenja moba?
2. Drugo, gdje mogu isključiti da mi se pali wizard kad upalim mob?
1. Gdje u meniju, kod W810, mogu isključiti upisivanje pina kod paljenja moba?
2. Drugo, gdje mogu isključiti da mi se pali wizard kad upalim mob?
1. izbornik -> podešenja -> Zaštita (u izborniku di je onaj "kvadratić" ) -> Zaključavanje -> SIM zaštita -> zaštita kartice -> izabereš isključeno
2. kada upališ mob i kad ti se pojavi taj "wizard" (čarobnjak) onda ga prekini i kada pita dali da se pojavi kod paljenje izaberi NE!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sory sta se ubacujem al me zanima 1. je to ono da kad mob pita jel ga hočeš koristi kako mp4 ili kao mobIzvorno postao Ico
2.kako se to uključuje na w810 i jel isto vrijedi za w800. hvala![]()
Postupka koji sam gore naveo služi samo za isključivanje PIN_a kad pališ mobitel!Izvorno postao Šuco
Kada želiš slušati mp3 (za gledanje videa nisam siguran dal se može) kad je mob isključen to je Flight-mode (zrakoplovni rad).
Ako želiš uključiti/isključiti flight-mode (zrakoplovni mod) kod paljenja mobitela onda ideš:
izbornik -> podešenja -> Zaštita (u izborniku di je onaj "kvadratić" ) -> Zrakoplovi rad (flight mode) i onda odabereš sakriti (Don't show) (da se ne pokazuje kad pališ mob) ili prikazati kod uključenja (Show at start-up) (da se pokazuje kad pališ mob)...
Postupak je isti i za W800 i za W810...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao baobab
A ako koristiš TELE2 SIM karticu onda ga nije moguće isključiti,nikako.
Zadnji uredio sms freak : 31-12-2006 u 04:33 Razlog: ga a ne ge,tipkarska greška
Hvala![]()
Potrazi po menijima, sigurno ima ali mozda ne na istom mjestu.
postoji opcija da pokrenes wizard i to je sve. ne možeš ga isključiti da se ne pokreće sljedeći put. te opcije nema u meniju k750i (bar je nisam našao)
na W810i nema opcije da se ugasi wizard,samo da ga pokreneš..
Mi6 Black
GUBIS garanciju
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks