Pa vjerovatno ti program ostane jos pokrenut, pogledaj dole u desnom kutu trebala bi ti ostati ikona programa. Klinkes na nju desnim klikom i potrazis quit ili exit.
Nov sam ovdje, pa me zanima, na koji nacin zagasiti neku aplikaciju, npr Media Player... pustim neku pjesmu da svira, kliknem onaj X gore aplikacija “ nestane“ no pjesma se i dalje vrti... Tako za sve programe...
nemojte smatrati ovo glupim pitanjemali stvarno sam zelen sto se ovoga tice...
Pa vjerovatno ti program ostane jos pokrenut, pogledaj dole u desnom kutu trebala bi ti ostati ikona programa. Klinkes na nju desnim klikom i potrazis quit ili exit.
pa znam da ostane pokrenut, no jeli to praksa kod sviju, ili se to meni dogadja kada kliknem X ?
Settings > memory > running programs. No preporucam ti spb pocket plus s kojim ti onaj X zapravo radi.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
aha- dakle bez tog programa nije bas moguce zagasiti program... hmm steta...
druga stvar, jel postoji na netu kakav tutorial za pocket pc... ono za laike![]()
Ima, no nista sto ne bi skuzio sam u par dana koristenja.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma vec sam poceo kuziti, no model je dosao direktno iz usa, pa je nakrcan nekim njihovim glupostima, ukljucujuci i 1,5 gb veliku kartu amerika za tom toma, koju sam pobrisao no sad mi je zao, valjda cu je moci negdje skinuti... ah....
i jos jedno, kako napraviti hard restart, tako da ostanu samo windowsi i prakticki nista na njima... ?
Koji je uredaj? U principu samo napises u google model uredaja i hard reset pa malo pretrazis...
www.gadgethive.com
ok, hvala, snasao sam se nekako...![]()
handy menu ima opciju gašenja ili minimaliziranja kad klikneš X. Pa možeš i to probati....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
i iLauncher, i magicX...i mnoštvo drugih programa, samo treba proguglati...
Bookmarks