pa kakav ti zvučnik misliš staviti u njega od čega,ako misliš stavit soft ofd walkmana to nemoreš!
zanima me da li je ovo moguce uraditi i da li bi bilo kakvog efekta/razlike? znam da mi je soft los pa da mi ne bi bilo neke velike razlike, ali me svejedno zanima da li ce zvucnik davati kvalitetniji zvuk nego inace.puno mi zvucnik krci i ne daje bas nijedan bas, a kad pojacam ne moze se vise slusati. molim vas da mi odgovorite, jer jednostavno zelim da se malo ''pozabavim'' sa mobom da nesto u njemu promijenim jer sam osudjen na njega na par godina.
pa kakav ti zvučnik misliš staviti u njega od čega,ako misliš stavit soft ofd walkmana to nemoreš!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Izvorno postao dino123456789
Dok sam imao K700i i meni je puno tog padalo na pamet za uradit.
Recimo, razmišljao sam kupit te zvučnike te odrezat kabal s kojim se spajaju na recimo W800i te zalemit od K700i priključak (slušalice bi odrezao naravno)! Vjerojatno bi radilo.![]()
Pretpostavljam da bas i nemoze tjerati pasivce od 100W.![]()
Ugradnju nekog dgugog zvucnika unutra zaboravi.
Ono sto mozes probati je da na postojecem kablu odlemis slusalice i umjesto njih zalemis nekakve aktine zvucnike za PC. Ili one portable aktivce na baterije ako ti treba prijenosno. No preporucam da prvo probas sa nekim jeftinjacima za PC. Kad zalemis onda oprezno pojacavaj a nemoj odmah nafrljiti na max. Time ces dobiti i dvije kontrole jacine zvuka. Onu na mobu i onu na zvucnicima. Ako ti krci na max onda smanji malo na mobu.
To ti je nekakva okvirna ideja, s time da sve sto radis radis na svoju odgovornost. Ja nista ne znam o tome.![]()
Heh, sve to, a na kraju nemas gdje ni da uguras MP3-ce.![]()
|Think again.|
pusti snovi... al samo sam zelio/mislio da moze tako. hvala svima. btw ovo za slusalice znam i vec odavno trazim konverter u ''normalne'' slusalice.
Bookmarks