Ako ti ne treba za ništ zahtjevno za 3d, odi i kupi si najjeftiniji lapštop sa 512 Mb rama gore i to je to.
Pozdrav,
Zamolio bih znalce za jednu preporuku, dakle uzeo bih laptop al neznam koji te kakav pošto bi mi služio samo za čitanje mailova, surfanje te tu i tamo izrađivanje logo-a u corelu te nešto posla u wordu... Da skratim priču, tražim nešto jeftinije, a da nije baš zadnji škart..
Hvala unaprijed
Ako ti ne treba za ništ zahtjevno za 3d, odi i kupi si najjeftiniji lapštop sa 512 Mb rama gore i to je to.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Danas imas na raspolaganju dosta prijenosnika ispod 5k kuna sto bi ispunilo tvoje zahtjeve... moj savjet je mozda neki Acer, sve su bolji, jeftini su itd. za manje love dobijes solidan stroj - k tome jos prijenosnik... u tome i je bit, zar ne?
Inace IBM Lenovo i Toshiba![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
IBM je malo skup, da bum iskren gledao sam HP nx6110 i čini mi se sasvim ok
Nije bas toliko skup kako je bio, ipak ga Lenovo sad izbacuje...Izvorno postao Nikola H
Ja bi HP-a izbjegao, nekad je ok konfa u usporedbi s lovom, no ipak bi radje isao cak i na Acer nego na HP.
Recimo ovo http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?string=2492NWLMi ovaj na akciji...
njega sam gledao kad sam sebi stroj uzimao, no ubacio sam vise love i upiknuo Toshibu...
pod brandom Lenovo je jeftiniji, dok su ThinkPad-i i dalje na finim cijenamaIzvorno postao Pharcyde
Kako bilo, da se covjek ne zbunjuje kad vidi ime firme... IBM - LenovoIzvorno postao Inovator
IBM je za mene tenk od lapa, ove pod Lenovo brandom nisam koristio niti imao prilike koristiti.
Na poslu imam njihov neki oglas, mogu ti reci da ni cijene nisu onakve kao sto su znale biti. Ima OK konfiguracija za OK cijenu, kad uzmemo u obzir da je to ipak proizvodjac, a ne neki dojucerasnji prodavaci pegli i posudja.
ono što sam ja primjetio kao bitnu razliku IBM-a i Lenovo-a, jest kvaltieta kućišta, fali ona robustnost.
a ostalo je na nivou
pa zato je ThinkPad na glasu kao strogo poslovni prijenosnik,a Lenovo za po doma. ne možeš za 13-20k kn prodavati mekana i klimava kućišta... mislim da neki modeli ThinkPada imaju kućište od magnezija,a Appleovi MacBookovi Pro od aluminijaIzvorno postao Inovator
![]()
većinom se koristi titan.....
pričekaš da izađe novi metro katalog
i eto ti za malo love dobar laptop
Bookmarks