Probaj sa hard resetom ili update softwera
Problem je u sljedecem. Mobitel je bio cijelu noc spojen na USB, te sam ga ujutro iskljucio s USB-a, no on je i dalje signalizirao da je spojen na USB. Ok, uvjek funkcionira upalit i ugasit, pa sam to i napravio. MOBITEL SE NIJE ZELIO UPALITI. Pita PIN, upisem ga i tu zablesira. Cak ga ni ugasit ne mogu bez da izvucem bateriju. Onda sam ga probao pokrenut u Offline modu. Radi! Ok, stavim drugu SIM karticu, opet isto zablesira. Iskljucim ga i ostavim nekih 10-tak minuta iskljucenog; (vratim SIM koji je bio prije) upalim i radi?! OK, probam opet iskljucit, ukljucim i zablesira nakon unosa PIN-a. Ostavim ga tako 10-tak minuta i ukljuci se normalno. Dakle, ako mi se mobitel iskljuci, moram ga ostavit iskljucenog barem 10-tak minuta da bi ga mogao ponovno ukljucit?! Ima li tko neko logicno objasnjenje? Da li se to jos nekome dogodilo? Imam garanciju, pa cu ga dati da to srede, ali stvarno cudno?!
Probaj sa hard resetom ili update softwera
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
A što je s hrvatskim menijem na nokii N93 ako updatam softver i kako da uopce znam jel trebam updatat?
To za hr meni nisam siguran šta trebaš napravit da bi ti ostao. Update napraviš ako imaš stariju verziju softwera ali ako ti sve štima sa mobom onda ni nije toliko potrebno to napravit.Izvorno postao filipv
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
rage99 thx na preporuci... Napravio sam backup podataka, hard reset i stroj sljaka kao nov! Samo se nadam da necu tako cesto morati raditi hard reset![]()
da ne otvaram novu temu tu ću pitat![]()
problem je baterija, znam da je na N70 slaba ali ova moja je full čudna![]()
jučer sam ga napunio a danas je već pri samome kraju, a nisam ga skoro ništa koristio, dok mi je prije par dana izdržala oko 2.5-3 dana bez problema a koristio sam ga više nego nego kako sam napisao u gornjim redovima![]()
znam da se u symbianu nesmije iz programa izaći s crvenim gumbom jer onda program ostaje radit u pozadini![]()
pogledam u FExplorer-u al nije mi to baš jasno![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
možda ti se nešto vrti u pozadini...
Drži dugo onu tipku za ulazak u meni, pa vidi dal ti je još ta uključeno (ono što piše telefon, to mora biti)...
Ako nema ništa, onda je to malo čudno...
moj savjet bi ti bio da sad do kraja isprazniš bateriju i onda mob ostavi da se puni preko noći (izgašen)... da se baterija napuni do kraja...možda pomogne...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni se jednom tako dešavalo na 7610... sve je bilo zatvoreno a on je pio bateriju. Neki program koji instalirap ti zna to shebat... Ja sam napravio reset i sve ponovo...radio ko urica 3-4 dana...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
stisnuo sam i 4 ikone su se pojavile![]()
Telefon, Zapisnik, SmartMovie, Scrnshot
uspio sam pogasit sve osim ikone Telefon
tlefon se nemože izgasiti, tj to se gasi kad izgasiš mob...Izvorno postao marq
![]()
OK, onda ću ga ispraznit i izgašenoga napunit![]()
N70 i noviji imaju malu izmjenu i crvena tipka u pravilu zatvara aplikaciju. Iznima su Mplayer i neki programi koji zahtjevaju potvrdu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kad mi je mob na kablu i kad ga hoću izvadit nigdje nemogu naći gdje da kliknem, recimo ono kad je usb stick na kompu pa se prvo treba isključit ali za mob nigdje ne nalazim, jel zna netko??![]()
To sam gledo i ja kod cure na N70 i nema toga... možda ni netreba..![]()
![]()
Nema toga i ne treba ti to jer N70 se ne ponasa kao mass storage device, oliti ne glumi usb stick kad se pristeka, vec su mu potrebni obavezno driveri na komp na kojem se spaja, zato ti toga niti nema![]()
onda super![]()
Ljudi, imam jedan čudan problem na N70. Mobitel mi odbija bluetooth-om slati midi datoteke tj piše "Slanje zaštićenih objekata nije moguće". Naime, sličice, mp3-ce, amr, doc i slično šalje, a problem je samo s midi datotekama i instalacijskim datotekama sis i jar. Kad i primim neku midi datoteku tu istu ne mogu poslati nikome. Pomozite !!!![]()
O tome se već pisalo...
Fora je u tome da neke Nokie (među njima očito i N70) nemogu slati midi fajlove i još neke fajlove...
Možeš to riješiti da instaliraš neki explorer na mob, pa preimenuješ taj fajl, ali bi onda i drugi mob trebao imati neki explorer instaliran da preimenuje nazad u midi...
pričalo se da ima neki exploere za symb nokie pomoću kojeg se može slati midi melodija... treba potražiti malo po forumu...![]()
Jeste, ProfiMail, u sklopu kojeg je ProfiExplorer ima mogucnost slanja "zasticenih" fajlova, i to bez preimenovanja, pa potrazi malo na dotsis-u taj programcic...![]()
Ico i matrixcore zahvaljujem. Mislio sam da je nekakva softverska greška. Kad pronađem i isprobam te programe javit ću. Svakako, hvala
Jel imo neko problema sa spajanjem n70 preko DKU-2? Nikako i nikako ne mogu spojit mob. Stalno kad instaliram PC Suite piše da conectivity cable driver not installed, ono kad pogledam u help-about, to mi piše...
Zna li tko išta o tome?
Evo pogledaj na ovoj stranici
http://europe.nokia.com/A4144937
Ja instalirao curi na komp drivere za USB sa CD-a koji se dobije sa mobom, i sve radi najnormalnije...![]()
Bookmarks