Pozdrav...

Nedavno sam kupio HP-ov ipaq rx5915, model je odlican, ima svasta u njemu, verzija os-a jest 5.1. -prvi put koristim Windows mobile..

Također sam nedavno prešao na Mac-a... i tu se javlja prvi problem... Sinkrnozacija navedenih uređaja...

Postoji program, zove se missing sync for windows mobile, skinuo sam ga instalirao te spojio preko usb-a PPC i Mac... no- nista.

Otiđem na support forum gdje nađem upravo ovo:

USB Connection Troubleshooting

1) Disable data services on the device. To do this either put the device in flight mode or turn the phone off. Data services are the most common cause of connection issues on Windows Mobile 5 Smartphones.
2) If using a USB hub or port on a keyboard/monitor try a direct connection to a port on the Mac instead. If you are using a USB port on the back of an iMac that doesn’t count as a “monitor port”.
3) If you also connect with Virtual PC or Parallels disable/quit them when using Missing Sync.
4) If you connect to a VPN disconnect from it while using Missing Sync.
5) If you have a security password set on the device try removing it to see if that allows you to connect.
mene zanima, sto je to taj flight mode, i druga stvar, moze li mi netko pojasniti brojeve 4 i 5, buduci da nikada nisam koristio PPC tako da ni neznam sto treba i gdje stiskati....

Puno hvala, nadam se da cu dobiti koji odgovor, ako ne, zna li netko gdje ima kvalitetni forum isklucivo za ppc, hrvatski, balkanski, bilo sta, ako tu ne uspijem rijesiti problem, mozda cu tamo biti sretnije ruke