Stari moj mi smo glup narod. Da se dogodio veci odlijev korisnika sa potojeca dva na Tele2, sigurno bi doslo do snjizenja cijena i kod njih. Ista stvar bi bila da je Tele2 ponudio jos nize cijene. Operateri jednostavno znaju na koji nacin ljudi rezmisljaju i tako se ponasaju. Da smo mi kao narod malo vise proracunati i malo pametniji, bile bi i cijene nize, jer nitko meni jos nije uspio objasnit fenomen da nakon toliko godina duopola i astronomskih cijena, ogromna vecina Hrvata nije nasla za shodno da prijedje na duplo jeftinijeg operatera, kad je ovaj vec dosao, i to uz glupe izlike tipa "nece me niko zvat" i ne da mi se mijenjat broj. Eto sad se ni broj ne mora mijenjati pa opet isti qurac. Zasto bi HT i VIP snizavali cijene, kad ce uvijek bit par milijona pacijenata koji ce te cijene placati.
U srbiji su ovi ponudili nize cijene, ali razmjerno standardu dodje se na isto. Koliko sam shvatio, Telenor je samo preuzeo Mobtela??? Jel tako? I vjerojatno zeli malo pomrsiti racune Mobilkomu koji se sprema uci kao treci operater.