Problem riješen, moderatori možete zatvorit temu.
Ako koga bude zanimalo-Start >Run >control userpasswords2 pa klik na korisnika pa Properties-tako sam promijenila ime.
![]()
Ovako, u startu vas zamoljavam da me ne lkinčujete zbog slijedećeg iznimno glupog pitanja. Hebiga-u neke se stvari kužim,al ovo me nikad nije zanimalo pa..
Ovako:kako preimenovat ''administratora''?
Naime bivši mi je lani servisirajući komp-nazvao ga korisnik-što mene nervira i želim to promijenit-kako?
Naravno, opcija control panel > user accounts > change user name jednostavno nije moguća, ne znam zašto al meni nije ponuđeno change user name.
Veliko hvala!
Problem riješen, moderatori možete zatvorit temu.
Ako koga bude zanimalo-Start >Run >control userpasswords2 pa klik na korisnika pa Properties-tako sam promijenila ime.
![]()
Control Panel --> Administrative Tools --> Local Security Policy --> Local Policies --> Security Options --> s desne strane četvrta opcija po redu (Accounts: rename administrator account)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E ovako, čisto informacije, pokušala sam to sinoć bila i zapala u probleme-naime nakon takvog preimenovanja win mi se nisu htjeli dignut, ni u safe modu ni nikako... srećom izvukla sam se iz toga... al eto, napominjem, to je savjet sa dvije medalje, nekima funkcionira bez beda...mene je srušilo...Izvorno postao BlueDevil
Moja gore navedena metoda funkcionira savršeno.
Bookmarks