jedino da je vidim preko cijelog zaslona je to da uđem u opcije i "postavim sliku za pozadinu" ,a inaće je mogu gledat samo kao umanjenu....
jedino da je vidim preko cijelog zaslona je to da uđem u opcije i "postavim sliku za pozadinu" ,a inaće je mogu gledat samo kao umanjenu....
Što se tiče pregledavanja na zaslonu, ja sam na E900 mogao malo zoomat slike koje su bile 240x320pix , ali ih nisam mogao puno zoomati... ali opet, to je bilo ko da pregledavaš preko cijelog zaslona, tj malo uvećano...
valjda se može i na D900...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
EEEEE nažalost nemože
A onda stvarno neznam... malo bed, ako se moglo zoomat bar malo na E900, neznam zašto se nemože i na D900...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
malo je cudno da to radi na e900,a na d900 ne radi.
Pretpostavljam da ovisi o F/Wu koji je na mobu. Koliko vidim, moguce je zumirat samo one fotke koji si sam slikao i to iskljucivo u folderu "Moje fotografije". Cim preselis fotku koju si slikao u folder "Naj slike", vise ne mozes zumirat. To mi je apsolutno blesavo.
A fotke mozes gledat preko cijelog zaslona. Ako otvoris forku s "OK" onda ce ti je otvorit preko cca 4/5 ekrana. Klikni na "Opcije" i zatim na "Cijeli zaslon" i imat ces fotku preko cijelog ekrana. Isto mozes napravit i ako otvoris fotku i pritisnes "#".
Samo nemoj to pokusavat sa zumiranom fotkom jer ti je nece stavit preko cijelo ekrana. A u full screen modu ti ne radi niti zoom.
BTW, ovo sve mozes raditi iskljucivo sa slikama u folderu "Moje fotografije". Blesavo, ali je tako.![]()
Evo koju god sliku skinem sa PC ili mi pošalje frend preko svog moba (bez obzira na velićinu 240x320 ,176x220 ali ja koristim samo 240x320) ,nemogu je uvećat niti prebaciti u "Moje fotografije" pa da je tamo uvećam već mi samo ponudi "Naj slike" i "Mem.kartica". ,a već sam isprobao ostalo i neće.
Što se tiće svega D900 da smo zumiranje i pregled preko cijelog zaslona ali samo za slike koje se nalaze u folderu "Moje fotogra." A slike u folderu "Skinute slike" samo pregledavanje u umanjenoj velićini i još važno, ne da ih ni prebaciti u "Moje fotogra." već samo u "Naj slike" i "Mem.kartica".
Firmware D900XFFI1 mog D900
koja god se slika skida automatski odlazi u folder "skinute slike" i nemoguće ih je prebaciti u folder "moje fotograf." gdje bi ih mogao i uvećavati
samo slike koje sam uslikao s svojim mobom automatski se prebacuju u folder "moje fotograf." i jedino njih mogu gledati preko cijelog zaslona...
Imamo isti firmware i ist situaciju. Sve si isto opisao.Sitni, ali glupi propusti.
![]()
Bookmarks