Pozdrav,
Javio mi se jedan cudan problem ... Naime, prekjucer sam na putu do doma stao na benziskoj da natankam autek (no dobro, to sada nije bitno) i uocih priliku da uslikam nesto ... izvadim mob iz depa, upalim kameru, okinem Capture okrenem se i krenem prema autu ... Pogledam kak je slika ispala, jos nista ... Saving picture ... cekam cekam cekam ... nista ... Kako imam kratak fitilj, ugasim programe i udem ponovo u galeriju i tamo me doceka njesra ... Zadnja slika koju sam uslikao bila je " Broken Image" ... (ikona identicna ko i za Picture / iz galerije/ samo na pola prepolovljena ) ... WTF ?!... Izvadim karticu ( radi se o RS MMC 64MB - defaultna ) ugasim mob ... upalim mob ... vratim karticu ... NISTA ?! ... ponovo ugasim mob, izvadim bateriju na 4-5 min, vratim opet nema memorijske kartice?! Postaje mi situacija cudna ...
U niti jednoj aplikaciji ne vidim karticu, jednostavno ko da nije u mobitelu! Sutra cu nabaviti kabel ( za racunalo ) pa cu prikljuciti i formatirati! Probao sam formatirat iz aplikacije na mobu ali jednostavno nemogu jer kao da ne postoji kartica ...
Moze pomoc? Flash moba? Format kartice? Otisao je mob?
TIA!
p.s.: posto mi je ovo prvi post mozda nisam dovoljno podataka iznio, pa mi recite ako jos nesto trebam navest!
Pozdrav!
EDIT: Verzija: V 2.39.15 ; 11.11.04 RM-1 ; TIM ( kupljen na crno ...)

... Izvadim karticu ( radi se o RS MMC 64MB - defaultna ) ugasim mob ... upalim mob ... vratim karticu ... NISTA ?! ... ponovo ugasim mob, izvadim bateriju na 4-5 min, vratim opet nema memorijske kartice?! Postaje mi situacija cudna ...
Odgovori uz citat
Bookmarks