Cuo sam da je emulator koma, no nisam isprobavao.
Kako slika vrijedi tisuću riječi evo primjerice:
Resident evil screenshots
Driver
Toca Driver 2
Dead or alive
Alien
Warzone 2100
GTA
Link na FPSEce emulator.
Na FPSce stranici se nalazi i popis nekoliko stotina kompatibilnih igrica.
Pa nek' se proba poigrati tko ima vremena. Ja nemam, nažalost![]()
MDA Compact IV
Cuo sam da je emulator koma, no nisam isprobavao.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kažu da je ova nova beta 0.09.6 stabilnija.
Ako netko provjeri neka slobodno posta svoja iskustva isplati li se s ovom betom zabavljati.
MDA Compact IV
Evo probao sam ja ovu betuIzvorno postao mach1
Ocekivao sam poboljsanje u preformansama, ali bolje preformanse nisam vidio.. Razlika je u dodanoj podrsci za WM5 VGA uređaje, no to meni malo znaci kad imam 2003SE QVGA device
Ako koga zanima da li ovaj emulator emulira PSX igre sa igrivom brzinom, moj odgovor je: 99% igara radi presporo na mojem stroju! A procesor mi radi na 520 MHz i imam oko 65 Mb slobodne radne memorije... Samo dvije igre (Kula World i Einhander) mi rade igrivo od svih koje sam isprobao. Pa ako se netko voli zahebavati sa ovim, nek izvoli(btw. Kula World je odlicna igra)
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
zar ne treba za taj emulator bios, ja sam nešto pokušavao pa mi traži bios a neznam gdje to naći
Ima ovdje za skinuti, preporucam verziju SCPH1001 jer se u readme fajlu navodi da ta verzija radi najbolje s emulatorom.Izvorno postao ijelec4
http://dragonballarena.gamesurf.it/e...giochi/psx.php
Otpakiras arhivu i .bin fajl stavi u "Bios" direktorij kod emulatora.
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
mogel bi probat...ovo
dragon ball igre su zanimljive![]()
Nobody dies virgin ,Life FUCKS everybody
jel tko probao GT serijal ?![]()
Bookmarks