izvadi memorijsku karticu pokreni telefon, formatiraj karticu u readeru,ako se sječaš šta si zadnje stavio na nju obriši samo to sa kartice i vrati u telefon.
Prilikom ukljucivanja mobitela pojavi mi se poruka "Phone start-up failed, contact the retailer.. uspjevam upisati PIN i prihvati ga ali se svejedno ne podize!
Jel zna tko u cemu je problem i kako to rijesitit?
izvadi memorijsku karticu pokreni telefon, formatiraj karticu u readeru,ako se sječaš šta si zadnje stavio na nju obriši samo to sa kartice i vrati u telefon.
izvadio sam mmc karticu i nista i dalje isto.. probao sam foru sa one 3 tipke (3/*/zovi) i nista. ne kuzim ovo sa readerom??
ako si izvadio karticu a telefon i dalje neradi zaboravi ovo sa readerom, što si zadnje stavljo na telefon da se počela javljat ova poruka?
danas ujutro mi se pocelo javljati, a jucer sam stavio neku glupu java igricu na njega, ali sam je izbrisao.. od programa nisam nista stavljao vec duze vrijeme!
edit- nista idem ja do mobisa pa cu vidjeti sta ce oni reci, samo da mi ne formatiraju cijeli mob valjda mogu napravit neki backup.
user areea ti je unstena.. moras napravit full reset.
Bookmarks